Δεκαννιάχρονος οδηγούσε με 180 χιλιόμετρα, αντί 50

Δεκαννιάχρονος οδηγούσε στην Λεωφόρο Μεσόγης, το όχημά του με 180 χιλιόμετρα, υπερβαίνοντας δηλαδή κατά 130 χιλιόμετρα το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 14 Σεπτεμβρίου στις 2.25 το πρωί μέλη του αστυνομικού σταθμού  Πάφου  διενεργούσαν ελέγχους ταχύτητας στην Πάφο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο, όταν εντόπισαν όχημα να οδηγείται με 180 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 50, που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 19χρονος από την επαρχία Πάφου, ο οποίος οδηγήθηκε στην τροχαία, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τον κ. Νικολάου 67  τροχαίες καταγγελίες έγιναν το τελευταίο 24ωρο στην Πάφο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της επαρχίας, εκ των οποίων οι 45 αφορούσαν υπέρβαση ορίου ταχύτητας και οι άλλες μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων θα συνεχιστούν.

Δειτε Επισης

Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 17χρονο για τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Άλλη μια επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού στη Λεμεσό-Του έκλεψαν το μοτοποδήλατο
Το νεκρό καγκουρό μετά από μάχη και η παραλαβή από ζωολογικό κήπο... μυστήριο-Όσα υποστηρίζει ο 36χρονος