Γαμήλια δεξίωση μετατράπηκε σε ρινγκ-Καταζητούνται δύο πρόσωπα

Επεισόδιο που προκλήθηκε σε κέντρο δεξιώσεων στην Πάφο και υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον δύο προσώπων, όπως και πρόκληση ζημιών, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 11.9.22 σε κέντρο δεξιώσεων στην Πάφο κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης, 22χρονος και 25χρονος φέρονται κατόπιν παρεξήγησης που είχαν με τους υπαλλήλους του κέντρου, προκάλεσαν ζημιές ύψους 2.000 ευρώ περίπου.

Επίσης φέρονται να επιτέθηκαν και να κτύπησαν δύο υπαλλήλους ηλικίας 26 και 29 χρόνων και να τους προκάλεσαν πραγματική σωματική βλάβη.

Εναντίον των δύο προσώπων ηλικίας 22 και 25 ετών έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης
BINTEO: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει το κρατικό κανάλι του Ιράν ενώ βρισκόταν στον αέρα
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο για «εμπλοκή της Κύπρου στη ζώνη απειλής» για πολιτικό κέρδος ο Τατάρ
Αναμένονται εκρήξεις το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Αρχιεπισκοπής