Ξεκίνησε η πομπή της σορού της βασίλισσας Ελισάβετ

Ξεκίνησε λίγο πριν τις 16.30 (ώρα Κύπρου) η πομπή της σορού της βασίλισσας Ελισάβετ από το παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Γουέστμινστερ.

Η περιφορά του φέρετρου της βασίλισσας από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14:22 (ώρα Αγγλίας).

Το φέρετρο μεταφέρεται από το Bow Room του Ανακτόρου του Μπάκιγχαμ, τοποθετημένο σε άμαξα του The King's Troop Royal Horse Artillery, για να μεταφερθεί στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ όπου και διεξαχθεί το λαϊκό προσκύνημα. Το Imperial State Crown και ένα στεφάνι από λουλούδια είναι τοποθετημένα πάνω στο φέρετρο της βασίλισσας.

Ο βασιλιάς Κάρολος, τα τρία αδέλφια του, πρίγκιπες Αννα, Αντριου και Εντουαρντ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι ακολουθούν πεζή το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε μια στιγμή ενότητας της στενής οικογένειας του Καρόλου, βασιλιάς και διάδοχος του θρόνου περπατούν μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ, σε μια σκηνή που θυμίζει έντονα τις εικόνες που προβλήθηκαν σε όλο τον κόσμο με τους τρεις, Κάρολο, Γουίλιαμ, Χάρι να περπατούν πίσω από το φέρετρο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σε αυτοκίνητα ακολουθούν η βασίλισσα Καμίλα, η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον, η Μέγκαν Μαρκλ, οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία.

Πηγή: iefimerida 

 

 

Δειτε Επισης

Αχρησιμοποίητες τουλάχιστον 80 κλίνες λόγω έλλειψης νοσηλευτών-Προκαταρκτική συμφωνία ΟΚΥπΥ με συντεχνίες
Μετά τα κρούσματα ιλαράς στην Κύπρο αυξήθηκαν οι εμβολιασμοί παιδιών-Ανησυχία για την κατάσταση στην ΕΕ
Από κατηγορούμενος στην υπόθεση Μεταξά… ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής-Προκλητικοί διορισμοί ΑΑΔΙΠΑ, αποκαλυπτική έρευνα
Οι λόγοι που μετατέθηκαν στην ΚΥΠ οι πέντε ΣΥΟΠ-«Δεν λαμβάνουν οποιαδήποτε οικονομικά ή άλλα ωφελήματα»
Χαμένοι στις διαδικασίες για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Από το 2013 οι πρώτες αναφορές και 12χρόνια μετά ακόμη ψάχνουμε
Ο Νετανιάχου απειλεί σφοδρότερα πλήγματα εναντίον των Χούθι στην Υεμένη
Το World Press Photo αναστέλλει την αναγνώριση της φωτογραφίας «Το κορίτσι της ναπάλμ»
Πάνω από 100 νεκροί Παλαιστίνιοι από το πρωί της Παρασκευής στη Γάζα-«Ένας βομβαρδισμός κάθε τέσσερα λεπτά»
Προαναγγέλλει αντίποινα το ψευδοκράτος για τις συλλήψεις σφετεριστών, βάζει μπροστά τον Ερντογάν-«Δεν θα μείνουμε απαθείς»
Κατηγορίες Τατάρ για «παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων» από την ΚΔ-Επιμένει για λύση «δύο κρατών»