Εξοργιστικό βίντεο από Γυμνάσιο-Μαθητές χτυπούν 13χρονο και το διασκεδάζουν

Σοκ προκαλεί βίντεο από σχολείο της Λεμεσού, που δείχνει μαθητές να παρακολουθούν και να διασκεδάζουν, με επίθεση συμμαθητή τους σε άλλο παιδί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του REPORTER πρόκειται για Γυμνάσιο της επαρχίας Λεμεσού και στο βίντεο φαίνεται ένας μαθητής να έχει αρπάξει από τα μαλλιά ένα 13χρονο συμμαθητή του και να τον έχει θέσει σε κεφαλοκλείδωμα, ενώ γύρω τους έχουν μαζευτεί και άλλοι μαθητές.

Πάντως, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι κανένα παιδί δεν προσπάθησε να χωρίσει τους δύο μαθητές στην αρχή, ενώ αρκετοί γελούσαν με την επίθεση. Σε κάποια στιγμή, ένας εκ των μαθητών μπαίνει στη μέση να τους χωρίσει, αλλά και πάλι οι κινήσεις του συγκεκριμένου αλλά και άλλων είναι επιθετικές ως προς τον μαθητή που δεχόταν επίθεση.

Ο μαθητής, όταν κατάφερε να ξεφύγει εντελώς από τους συμμαθητές του, έφυγε εντελώς από το σχολείο και κατέληξε στο διπλανό φαρμακείο, ζητώντας καταφύγιο, με την φαρμακοποιό να τον φιλοξενεί και να ενημερώνει τη μητέρα του. Η οικογένεια, πάντως, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αφού έχει ήδη απευθυνθεί στην Αστυνομία και έδωσαν κατάθεση, ενώ δόθηκαν οδηγίες από την Αστυνομία, για ενημέρωση του Γραφείου Ευημερίας.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στο συγκεκριμένο σχολείο, παρατηρείται σημαντικό πρόβλημα με τον εκφοβισμό, αφού γονείς έχουν δεχθεί αρκετές φορές καταγγελίες από τα παιδιά τους. Αυτό που προκαλεί σημαντικά ερωτήματα είναι η στάση της Διεύθυνσης και να έχει λάβει οποιαδήποτε μέτρα για να αποτρέψει αυτή την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαθητής έπεσε σε λάκκο έξω από το σχολείο-Καταγγελίες ενώπιον της Βουλής

Δειτε Επισης

Ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους ο 25χρονος χάκερ για το φόνο του Περικλέους-Νέα αναβολή στη δίκη
Πήγαν να της κάνουν έξωση, απειλούσε να πυρποληθεί και δάγκωσε αστυνομικό
Δεν στοιχειοθετείται απόπειρα φόνου για τον 44χρονο που επιτέθηκε στη σύζυγο του-Σε δίκη με άλλες κατηγορίες
Φωτιά σε διαμέρισμα στη δομή ανηλίκων στην Πάφο
Δικαστικό χαστούκι σε Αστυνομία για επιλεκτική διερεύνηση που οδήγησε στο εδώλιο κατηγορούμενο που κρίθηκε αθώος
Kαταχωρείται στο Κακουργιοδικείο η υπόθεση οπλισμού σε τάφο στην Ορόκλινη
Νέα αναβολή στην υπόθεση απόπειρας φόνου στο Ψάθι
Έβαλαν φωτιά σε δύο σχολεία στη Λεμεσό
Συνελήφθη 27χρονος για παράνομη απασχόληση σε εργοτάξιο-Κατηγορήθηκε ο εργοδότης του
Εικοσιτετράχρονος εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών