ΒΙΝΤΕΟ: Χάρι και Άντριου εξαιρέθηκαν από τον βασιλικό χαιρετισμό της σορού της Βασίλισσας

Ο πρίγκιπας Άντριου και ο πρίγκιπας Χάρι κοίταζαν επίμονα στο πάτωμα καθώς τους απαγορεύτηκε να χαιρετίσουν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ σήμερα κατά τη διάρκεια της πομπής - ενώ άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο βασιλιάς Κάρολος Γ', ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Άννα, έκαναν τη χειρονομία.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας χαιρέτησαν το φέρετρο όταν πέρασαν το Κενοτάφιο στο Γουάιτχολ σήμερα το απόγευμα καθ' οδόν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ προς την Αίθουσα του Ουέστμινστερ, όπου η σορός της βασίλισσας θα παραμείνει για λαϊκό προσκύνημα μέχρι την κηδεία της τη Δευτέρα (19/9).

Αλλά ο Άντριου και ο Χάρι απλώς έσκυψαν απλώς το κεφάλι τους αφού δεν τους επιτρεπόταν να φορούν στρατιωτική στολή, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι κανένας από τους δύο δεν εργάζεται πλέον για το Παλάτι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 36 Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας της Γάζας
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Παζαρεύει ο Χαφτάρ με το τουρκολιβυκό μνημόνιο-Ούτε το εγκρίνει, ούτε το απορρίπτει
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε ραδιοφωνικό στούντιο τη στιγμή του σεισμού των 6,4 Ρίχτερ στη Χιλή
ΒΙΝΤΕΟ: Την κατάρριψη ενός ρωσικού μαχητικού Sukhoi στο Κουρσκ, ανακοίνωσαν οι Ουκρανοί
Serial killer στην Ιταλία-Ο δολοφόνος της συνοδού πολυτελείας είχε σκοτώσει και άλλο κορίτσι
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
ΒΙΝΤΕΟ: Ένας νεκρός και 19 τραυματίες από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στην Ισπανία