ΒΙΝΤΕΟ: Ταύρος σκότωσε με χτύπημα στον λαιμό 30χρονο σε αυτοσχέδιο «κυνηγητό»

Τραγική κατάληξη είχε ένα αυτοσχέδιο «κυνηγητό» με ταύρο στην Ισπανία με έναν 30χρονο να χάνει τη ζωή του όταν στην προσπάθειά του να προκαλέσει το μεγαλόσωμο ζώο, γλίστρησε με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα θανατηφόρο χτύπημα στον λαιμό.

Σε βίντεο που έχουν καταγράψει αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με τίτλο «encierro» στην πόλη Ναβαλκαρνέρο, κοντά στη Μαδρίτη, φαίνεται ο 30χρονος να πετάει μια ζακέτα στον ταύρο για να τον προκαλέσει. Δυστυχώς, όμως, για τον ίδιο όταν προσπάθησε να ανέβει σε έναν φράχτη για να προστατευτεί, έχασε τη λαβή του με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον ταύρο να επιτεθεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail νεκρός από τα χτυπήματα του ταύρου έπεσε ο Ντάνιελ Γκονζάλεζ Αρίμπας ο οποίος ήταν recortador, ιδιότητα την οποία έχουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν τα κορμιά τους για να αποσπάσουν την προσοχή των ταύρων σε ταυρομαχίες προκειμένου να γλιτώσουν οι ταυρομάχοι.

«Ένας άνδρας μας άφησε κάνοντας αυτό που λάτρευε. Ήταν ένα αγόρι αλλά ήταν και ένα γενναίο άτομο και ένας φίλος που συναντά κανείς σπάνια, κάποιος που ήταν πάντα έτοιμος να βοηθήσει άλλους όταν ήταν σε κίνδυνο» αποχαιρέτησε τον 30χρονο ο φίλος του, Ρικάρντο Οτέρο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Την ενοχή της Πισπιρίγκου πρότεινε η Εισαγγελέας-«Έπνιξε την Μαλένα με πανί»
Καταγγελίες στην Επιτροπή Θεσμών για «μολυσμένες» ανανεώσεις συμβάσεων-Πυρά κατά δύο εταιρειών για αισχροκερδεια
Πάνω από 30 εκατομμύρια παίζονται κάθε μήνα στα καζίνο-Εντοπίστηκαν 101 ύποπτες συναλλαγές το 2023
Άνοιξαν οι αιτήσεις για ηλεκτρονική ταξιδιωτική άδεια για είσοδο στο ΗΒ-Θα ισχύει από 2 Απριλίου
LIVE εικόνα: Νέες συγκεντρώσεις για τα Τέμπη στο Σύνταγμα-Συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή
Έντονη ανησυχία για τη χρήση επικίνδυνων αντικειμένων στα καρναβάλια-Ομάδες προσέλαβαν άτομα για ασφάλεια
Αποφάσισε τελικά ότι... δεν αποφάσισε ο ΟΑΥ για Γιαννάκη-Το πρωί της Πέμπτης εκ νέου συνεδρία
Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο ο ΥΠΕΞ του Καζακστάν-Έτοιμοι για ενίσχυση των σχέσεων μας, το μήνυμα Χριστοδουλίδη
Αυτό είναι το νέο ΔΣ του English School-Πρόεδρος ο Νικόλας Κυριακίδης
Επικοινώνησαν Κόμπος και Ρούμπιο-Στο επίκεντρο οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ