Σοκάρει η μητέρα της 23χρονης ΑμεΑ-«Ήξερα ότι βίασε την κόρη μου ο αδερφός μου»

Συνεχίζουν να σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 23χρονης ΑμεΑ από τον θείο της στον Βόλο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια την ώρα της εκδίκασης της εγκατάλειψής της από την μητέρα της ενώπιον του Αυτοφώρου.  

Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε για δεύτερη φορά λέγοντας τις δικές της αλήθειες, οι οποίες συγκλονίζουν, και καταδεικνύουν τα ακατάλληλο περιβάλλον στο οποίο ζούσε η 23χρονη κοπέλα.

«Βιασμός έγινε μία φορά στο σπίτι μου στο χωριό. Εγώ είχα πάει στη Λάρισα για ένα χειρουργείο και η κόρη μου όταν επέστρεψα μου είπε ότι βιάστηκε από τον θείο της. Εγώ έδωσα κατάθεση στην Αστυνομία και είπα αλήθεια, ενώ η κόρη μου κάλυψε τον αδερφό μου γιατί την απειλούσε. Είπε ότι έλεγε ψέματα μετά. Και έτσι δεν έγινε τίποτα. Πήγα τη βρήκα στο σπίτι της νονάς της για να την πάρω μαζί μου σπίτι μετά την τελευταία καταγγελία που έκανε, αλλά δε θέλει να έρθει κοντά μου. Βέβαια και εδώ δεν περνάμε καλά, γιατί ο σύζυγός μου με χτυπούσε, με απειλούσε ότι θα με σφάξει με μαχαίρι, με κλείδωνε μέσα κλπ» λέει.

«Κι εμένα με βίαζε ο πατέρας μου»

«Έχω πέσει κι εγώ θύμα βιασμού από τον πατέρα μου ,όταν ήμουν 4 ετών κορίτσι. Τα είπα στην αστυνομία, αλλά δε με πίστεψαν. Μου έδιναν χάπια και με είχαν νηστική δύο μήνες και με βίαζαν» συνεχίζει η μητέρα της 23χρονης, μιλώντας στο TheNewspaper.gr

Να σημειωθεί ότι λίγα χρόνια πριν τα έξι παιδιά της γυναίκας, με απόφαση των Κοινωνικών Υπηρεσιών μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα, καθώς το περιβάλλον κρίθηκε ακατάλληλο.

«Θέλω την κόρη μου πίσω, αλλά εκείνη δε θέλει να έρθει. Δεν την έδιωξα εγώ. Διάβασα ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Μόνη της έφυγε όμως. Την έπιασε κρίση νεύρων. Δεν την έδιωξα εγώ» επιμένει η γυναίκα. «Εγώ την πιστεύω την κόρη μου. Την απειλεί ο αδερφός μου να πει ψέματα, και έτσι στράφηκε εναντίον μου» καταλήγει.

Πηγή: In

Δειτε Επισης

Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»
Ο ήρωας που βούτηξε στον Άραχθο για να σώσει τα παιδιά έκανε τατουάζ τα πρόσωπα του Σπύρου και του Νίσι
Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι-Έχει διαταχθεί η απομάκρυνσή του από την οικογένεια
Έκρηξη σε νοσοκομείο στην Ελλάδα-Πληροφορίες για τραυματίες
Τρόμος για 41χρονη στη Θεσσαλονίκη-Ο πρώην της εισέβαλε στο σπίτι και απείλησε ότι θα τη θάψει
Συγκλονίζει ο αστυνομικός που έσωσε το μωρό από το μπαλκόνι-«Με φακούς ακολουθούσαμε το κλάμα του»
Στη δημοσιότητα βίντεο με το βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι-Το άφησαν οι γονείς του σε καρότσι και πήγαν για ύπνο
Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
Αθήνα για τον τουρκικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό-«Δεν έχει έρεισμα στο διεθνές δίκαιο»
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο