Συνελήφθη ο 22χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο 22χρονος Πακιστανός που φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέττα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας. Πλέον ο 22χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Η Νικολέττα του είπε να χωρίσουν και αυτός τη σκότωσε...»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, ο 22χρονος πρόλαβε να βγει απο την Ελλάδα μαζί με ένα γκρουπ μεταναστών, ωστόσο τελικά συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία.

Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή. 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έγραψε σε ανάρτησή του: «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέττας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι άγνωστες λεπτομέρειες της τραγωδίας που έζησε παιδί η 17χρονη Νικολέτα

Η ελληνική Αστυνομία γνωρίζοντας τα σχέδια του αλλοδαπού φονιά, κινήθηκε άμεσα, εξέδωσε  διεθνές το ένταλμα σύλληψής του και σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών των Βαλκανίων, κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα σε ένα γκρουπ μεταναστών.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Πακιστανός, μετά τη δολοφονία την «κοπάνησε» για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξαφανιστεί εκτός Ελλάδος ενώ είχε πάρει μαζί του το smartphone του θύματος το οποίο όμως δεν είχε κάρτα sim καθώς το κορίτσι το χρησιμοποιούσε μόνο για επικοινωνίες μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Οι καταθέσεις των χειριστών εκσκαφέων για το μπάζωμα στα Τέμπη
Πέραν από κακοποίηση βιώνουν και καταναγκαστικό έλεγχο στην επικοινωνία τους αρκετές γυναίκες στην Κύπρο
Οι επαναλαμβανόμενες εξαφανίσεις ανηλίκων, τα ερωτήματα που εγείρονται και οι ευθύνες του κράτους
«Αυξάνονται τα περιστατικά παιδιών που χρήζουν βοήθειας, δύο οι παράγοντες... Οι περιπτώσεις ιδιαίτερες»
Το παράδειγμα Φειδίας, η εισβολή των Influencer στην πολιτική και η ψήφος στα 17 που ενδέχεται να αλλάξει τις ισορροπίες
Υψηλοί στόχοι αλλά χαμηλές προσδοκίες στην αντίστροφη μέτρηση για τη Γενεύη
Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο-Κατέκαψε οκτώ δεκάρια γης
Απομακρύνθηκαν οριστικά τα έργα που βανδάλισε ο βουλευτής της Νίκης από την Εθνική Πινακοθήκη στην Ελλάδα
Στους δρόμους δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι για την τραγωδία στο Νόβι Σαντ-Διαμαρτύρονται για τη διαφθορά
Τρεις νεκροί και 12 τραυματίες από έκρηξη στη Λαττάκεια της Συρίας