Όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή στην Πάφο

Τις συνθήκες τραυματισμού γυναίκας ηλικίας 38 ετών, σε οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα στην Πάφο, διερευνά η Αστυνομία. Η 38χρονη χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ενώ διασταύρωνε πεζή τον δρόμο.

Γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι της Πέμπτης, στην οδό Σωτηράκη Μαρκίδη, στην Πάφο, οδηγός αυτοκινήτου που κινείτο στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, με πρόθεση να εισέλθει στην οδό Πριάμου, δεξιά της πορείας του, σταμάτησε το όχημά του επιτρέποντας στην 38χρονη να διασταυρώσει πεζή τον δρόμο. Ενώ η 38χρονη διασταύρωνε τον δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 30 ετών, στην αριστερή λωρίδα της οδού Σωτηράκη Μαρκίδη.  

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε την 38χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για ιατρικές εξετάσεις. Από τις εξετάσεις διαφάνηκε ότι η 38χρονη υπέστη τραύμα στο δεξί της πόδι, καθώς και εκδορές στο σώμα. Έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Παίρνει μέτρα το Υπ. Μεταφορών μετά το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-Ζητά συνδρομή Ε.Ε. και ενισχύει τεχνικούς ελέγχους
Στο εδώλιο για τα μαχαιρώματα στο Πισσούρι και η σύζυγος του 53χρονου-Κατηγορούνται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης
Ο χάρτης με τα θαλάσσια πάρκα στην Ελλάδα-Έντονη αντίδραση από Άγκυρα, απαντά με δικά της έργα
To κόβει στον Χριστοδουλίδη ο Ερντογάν-«Δεν έχω οποιαδήποτε πρόθεση να επισκεφθώ τη νότια Κύπρο»
Τελετή επαναπατρισμού οστών 16 Ελλαδιτών ηρώων της ΕΛΔΥΚ που έπεσαν στην εισβολή-«Η Κύπρος σας ευγνωμονεί»
Αντισυνταγματικός ο Νόμος για υποχρεωτική τοποθέτηση χρονομέτρου σε κάμερες-«Θα επιφέρει πρόσθετες δαπάνες και χρεώσεις»
Αναζητεί δύο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Οι διάλογοι των αστυνομικών της ΕΛΑΣ που διακινούσαν ναρκωτικά-«Θέλω 10k, μετά θα παίξουμε εμείς μπάλα»
Τα πήρε όλα πάνω του ο 35χρονος για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-«Ήθελα να λυτρώσω την οικογένεια μου»
ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Μπαγκλαντές σε σχολείο-Ένας νεκρός