Οδηγός έκατσε στο τιμόνι τύφλα στο μεθύσι-Χτύπησε κόκκινο το άλκοτεστ

Σαρανταεπτάχρονος εντοπίστηκε να οδηγά στην Πάφο υπό την επήρεια αλκοόλης 148 mg, ενώ το επιτρεπόμενο όριο είναι 22 mg.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, τη Δευτέρα στις 14:20 στην οδό Ταξιαρχών στην Πάφο κατόπιν πληροφορίας ότι οδηγείτο όχημα από μεθυσμένο πρόσωπο, μέλη της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν στην περιοχή και εντόπισαν το σχετικό αυτοκίνητο.

Όπως διαφάνηκε αυτό οδηγείτο από 47χρονο. Από την εξέταση που έγινε στον οδηγό διαπιστώθηκε πως αυτός είχε στο αίμα του 148 mg αλκοόλ αντί μέχρι 22 mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο αλκοόλης.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο εκστρατείας της ΑΔΕ Πάφου για πρόληψη των τροχαίων αδικημάτων και μείωση των τροχαίων οδικών συγκρούσεων έγιναν τη Δευτέρα  33 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων οι δυο αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και 24 οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πάταξη των τροχαίων αδικημάτων θα συνεχιστούν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Νετανιάχου: Η Ριβιέρα στη Γάζα είναι προϋπόθεση για το τέλος του πολέμου
Γκάφα Αστυνομίας-Τον συνέλαβε γιατί ήταν στα επεισόδια στην Ομόνοια αλλά τελικά... συνέτρωγε στα Λατσιά
Πολύ κοντά σε στρατηγική συμφωνία για άμυνα και ασφάλεια Κύπρος και ΗΒ
Διευκρινίσεις Κόμπου για την ευρωπαϊκή συζήτηση για Ισραήλ-Χρειάζεται «ροή βοήθειας σε κλίμακα»
Κανονικά την 1η Ιουνίου οι εκλογές της ΕΔΕΚ-Δόθηκε παράταση στην υποβολή υποψηφιοτήτων
Επιστολή ΠΙΣ σε ΟΑΥ για τα προβλήματα στο λογισμικό του ΓεΣΥ-«Στοχοποιήθηκαν ιατροί από δικαιούχους»
Άλλους δύο συνέλαβε η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λακατάμια
Εντείνονται οι διεθνείς καταδίκες για το συμβάν στην Τζενίν
Έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία ο Οδυσσέας, επανέλαβε τους ισχυρισμούς του
Υπό πλήρη έλεγχο δασικές πυρκαγιές στις κοινότητες Φικάρδου και Κοράκου