Παραδίδουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια οι κρατούμενοι και οι οικογένειές τους-Αδειάζουν Κυβέρνηση και θεσμούς

Πυρά κατά της Κυβέρνησης και των θεσμών που υπάγονται, εξαπολύουν με επιστολή τους οι κρατούμενοι μέσω του συνδέσμου τους, οι οποίοι στον απόηχο των εξελίξεων μετά τις καταγγελίες της Αριστοτέλους, μιλούν για μεθοδεύσεις και στημένες υποθέσεις, ενώ σε πρώτο βήμα αποφάσισαν όπως παραδώσουν και τα εκλογικά τους βιβλιάρια.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνουν, «σαν φυλακισμένοι μετά τα τελευταία γεγονότα στις φυλακές θέλουμε να τοποθετηθούμε ότι είναι κρίμα και αδικία προς τη διεύθυνση των φυλακών που για 8 χρόνια άλλαξε τις φυλακές, μείωσε σε μεγάλο ποσοστό τα άτομα που αποφυλακίζονται να ξαναδιαπράξουν έγκλημα. Μας έδωσε το δικαίωμα της μάθησης και της επαναπροσέγγισης μας στη ζωή. Οι στατιστικές και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Είναι πολύ εύκολο να τα δουν οι αρμόδιοι.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η εγκύκλιος που εκθέτει Αστυνομία για Αριστοτέλους-Δεν είναι απόρρητα τα email

Όπως διερωτώνται οι κρατούμενοι, «φταίει η διεύθυνση μας αν ο κύριος Κατσουνωτός με πρακτικές διαφθοράς και αλητείας έστηνε τις υποθέσεις; Επειδή είχε το θάρρος και τη βούληση να βγει μπροστά και να καταγγείλει αυτό το σάπιο μέσα στην αστυνομία δέχεται με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο την εξόντωση της και τη διαπόμπευσή της. Θα βρείτε και αδικήματα από πάνω απ’ όλα εναντίον της. Εσείς κύριοι δεν ψηφίσετε νόμους και επιτροπές για τη διαφθορά δεν τα διαφημίζατε τα νομοσχέδια σας δεν λέγατε στους δημόσιους υπαλλήλους ότι θα έχουν προστασία για να βγουν μπροστά; Εδώ γιατί δεν έγινε τίποτα και μάλιστα γίνεται και το πιο ακραίο εξόντωση και πόλεμος και φάγωμα της διευθύντριας μας και της υποδιευθύντριας μας».

Μάλιστα, οι κρατούμενοι θέτουν και άλλα ερωτήματα όπως, «που είναι ο Πρόεδρος μας που ερχόταν στις γιορτές και εκδηλώσεις μας να τοποθετηθεί; Που είναι η κυρία Ειρήνη Χαραλαμπίδου η πρωτοστάτης της διαφθοράς; Που είναι η Πρόεδρος της Βουλής που είχε γνώση της καλής δουλειάς που γίνεται στις φυλακές;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αμπελοπούλια, σαμπάνιες, κινητά σε σταθμό με μάρτυρες-Καταγγελία με φωτογραφίες

Καταλήγοντας, οι κρατούμενοι αναφέρουν ότι, «όλοι γνωρίζουν και υμνούν το έργο τους της διεύθυνσής μας. Τώρα όμως και εμείς ως ένδειξη σεβασμό στις κυρίες Άννα Αριστοτέλους και Αθηνάς Δημητρίου, θέλουμε να στείλουμε κάποια μηνύματα και πράξεις συμπαράστασης ως ένδειξης σεβασμού προς το πρόσωπό τους. Σαν πρώτο βήμα ανακοινώνουμε ότι εμείς όλοι και οι οικογένειές μας δεν θα ασκήσουμε το δικαίωμα ψήφου και θα παραδώσουμε τα εκλογικά μας βιβλιάρια. Επιφυλασσώμεθα για τις επόμενες ενέργειές μας».

Δειτε Επισης

Καθηλώνονται πάνω από 500 λεωφορεία-Επηρεάζονται μαθητικές διαδρομές σε όλη την Κύπρο
Ραγδαία κλιμάκωση-Ανακοίνωσε χερσαίες επιχειρήσεις στη νότια Γάζα το Ισραήλ
Νέες αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια στην 35χρονη στην Ελλάδα-Τη βίασε και τη χτύπησε ο 40χρονος
Καταζητείται ο 38χρονος Πρόδρομος για απόπειρα φόνου-Πυροβόλησε κατά οχήματος
Πάνω από 200 επαναπατρισμοί μεταναστών σε μία εβδομάδα-Τροχιοδρομούνται ακόμη 73
Νέα σύσκεψη για τα λεωφορεία-Οι συστάσεις του Υπ. Μεταφορών προς το κοινό
Έθεσε νέο όνομα για απεσταλμένο στον ΠτΔ ο Γκουτέρες-Τη Δευτέρα η απάντηση της Λευκωσίας
Θρίλερ στο Νέο Κόσμο, άφαντος ο σύντροφος της 35χρονης που έπεσε στο κενό-Την κρατούσε όμηρο
Σοκ στις ΗΠΑ-Πέντε νεκροί ανάμεσά τους δύο παιδιά μετά από οικογενειακή διαμάχη
«Τα παιδιά της Παλαιστίνης και του Ισραήλ αξίζουν καλύτερες μέρες»-Φώναξαν υπέρ της ειρήνης στη Λευκωσία (pics)