Εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών

Δύο πρόσωπα εντόπισε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τριήμερο να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και άλλα τρία να έχουν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες.  

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, μέλη της ΑΔΕ Πάφου κατά τις ανακοπές και ελέγχους που διενεργούσαν το τελευταίο τριήμερο εντόπισαν πρόσωπα να κατέχουν ναρκωτικές ουσίες και άλλα να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 17:30 μέλος της Τροχαίας Πάφου ανέκοψε για τροχονομικό έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο από 23χρονο. Στην σκηνή κλήθηκαν μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και στην κατοχή του εντοπίστηκαν ποσότητα κάναβης 82 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας καθώς και χρηματικό ποσό 1.170 ευρώ . Για την υπόθεση ο 23χρονος συνελήφθη και τελεί υπό τριήμερη προσωποκράτηση.

Επίσης, όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, το Σάββατο μέλη της ομάδας “Z” ενώ βρίσκονταν κανονική περιπολία ανέκοψαν για έλεγχο πρόσωπο που οδηγούσε ηλεκτρικό μοτοποδήλατο. Πρόκειται για 22χρονο στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα κάναβης 0,86 γραμμαρίων ενώ ήταν θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την Κυριακή 00:15 μέλη της ομάδας “Z” διενεργούσαν στατικούς ελέγχους όπου ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 23χρονο και είχε ως επιβάτες άλλα τέσσερα πρόσωπα. Από έλεγχο ναρκοτέστ που διενεργήθηκε ήταν θετικός ενώ στην κατοχή επιβάτιδας ανευρέθηκαν δύο χειροποίητα τσιγάρα που είχαν ίχνη κάνναβης. Την υπόθεση ανέλαβε η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου).

Δειτε Επισης

Εβδομήντα συνολικά περιστατικά χρειάστηκαν περίθαλψη λόγω της πυρκαγιάς-Μεταφέρθηκαν 16 στο νοσοκομείο
Μετά το σάλο και τις σφοδρές επικρίσεις ανακαλεί το «ατυχές περιστατικό» ο Χαρτσιώτης για τα θύματα-«Ένα τραγικό γεγονός»
Επαναξιολογούν τα εξώδικα σε πολίτες που μετέβησαν στην φονική πυρκαγιά, πάνε στον εισαγγελέα για να αποφασίσει αν θα διαγραφούν
Ξεκινούν οι αιτήσεις για δηλώσεις ζημιών στις πληγείσες περιοχές από το Τμήμα Γεωργίας
Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά στο υποστατικό της-Συνελήφθη 29χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που C-130 ρίχνει επιβραδυντικό υγρό στο Όμοδος
Έστειλαν σε εκδήλωση στην... Αυστραλία τον υπεύθυνο συντονιστή των πυρκαγιών, εν μέσω κρίσιμης αντιπυρικής περιόδου
Νεκρός σκύλος στη Λάρνακα, έφερε εγκαύματα στο σώμα του-Βρέθηκε κοντά σε καμένη ξηρή βλάστηση
Πάνω από 100 κούτες τσιγάρα κατασχέθηκαν σε υποστατικό στη Λάρνακα-Πρόστιμα σε δύο πρόσωπα
Συνεχίζεται το δράμα των πληγέντων-Τρίτη νύχτα σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας