Δεκάδες καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις-Τέσσερις συλλήψεις
10:49 - 28 Αυγούστου 2022

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου με στόχο την πρόληψη των τροχαίων παραβάσεων στην Πάφο το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο της οποίας προέκυψαν 39 τροχαίες καταγγελίες .
Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή ,στο πλαίσιο της επιχείρησης διενεργήθηκαν 175 έλεγχοι εκ των οποίων προέκυψαν 39 τροχαίες καταγγελίες. Από τις 39 τροχαίες καταγγελίες, ανέφερε, οι 14 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, και τρεις για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Επίσης 2 πρόσωπα εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Επιπρόσθετα τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν για τα αδικήματα μέθης, ανησυχίας και εξύβρισης ενώ στο όχημα ενός από αυτά, ηλικίας 26 ετών, ανευρέθηκε επιθετικό όργανο.
Ο κ. Τσαπής ανέφερε ακόμη πως στα πλαίσια της πάταξης της ηχορύπανσης έγιναν πολλοί έλεγχοι κατά την διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου από τους οποίους προέκυψαν 15 καταγγελίες κέντρων αναψυχής που δεν διέθεταν τις απαιτούμενες άδειες και μετέδιδαν μουσική προκαλώντας οχληρία.
Πρόσθεσε τέλος, πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 15χρονος μοτοποδηλάτης-Υποβλήθηκε σε εγχείρηση
- «Μαργαρίτα« οι παράλληλες έρευνες... Είθισται ή δεν είθισται;
- Ναυάγησε βάρκα στον Κάτω Πύργο-Διασώθηκαν τέσσερις επιβαίνοντες
- Ανατράπηκε μοτοσικλέτα στη Λεμεσό-Στην εντατική με κάταγμα κρανίου 22χρονη