Τον ανέκοψαν για έλεγχο και βρήκαν ναρκωτικά κρυμμένα σε πιπεριές
11:50 - 27 Αυγούστου 2022

Για υπόθεση ναρκωτικών συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας και άντρας ηλικίας 26 ετών, στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκε ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης.
Ο 26χρονος ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, σε δρόμο στη Λεμεσό, όπου αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητό του, λίγο πριν τις 2.00 σήμερα τα ξημερώματα. Σε έρευνα που έγινε στο όχημά του, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε δύο σακουλάκια κρυμμένα μέσα σε πιπεριές, ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 19,5 γραμμαρίων περίπου.
Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 26χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.
ναντίον του διερευνάται και υπόθεση παραβάσεων τροχαίας, αφού όπως διαφάνηκε, αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητό του παρά το ότι η ισχύς της μαθητικής άδεια οδήγησης του έχει λήξει, χωρίς ο ίδιος να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης, και ενώ το όχημά του είναι δηλωμένο στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών – ΤΟΜ, ως ακινητοποιημένο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Έφοδος Αστυνομίας σε μπαράκι στην Πάφο-Κατασχέθηκαν εκατοντάδες laughing gas
- Στο κενό η καταγγελία κατά αστυνομικού Διευθυντή για το επεισόδιο έξω από μαγαζί
- Μαρτυρία έκαψε τον 23χρονο που συνελήφθη για τον εμπρησμό σκάφους στην Έμπα
- Τσακώθηκε με μοτοσικλετιστή και τον κτύπησε σκόπιμα με το όχημά του-Τραυματίστηκε 54χρονος