BINTEO: Γυναίκα μπούκαρε στα McDonald's, έβαζε τα μπέργκερ στο σουτιέν της και φώναζε

Η γυναίκα ακούγεται να λέει: «Θέλω ένα χάμπουργκερ» και να της απαντούν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο.

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη στις 13 Αυγούστου σε ένα εστιατόριο McDonald's, στο Λονδίνο, το οποίο έχει γίνει viral. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα μπούκαρε μέσα στο εστιατόριο και άρχισε να βάζει τα μπέργκερ στο... σουτιέν της.

Τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι πελάτες παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι. Ένας υπάλληλος προσπάθησε να την σταματήσει και να την διώξει αλλά εκείνη τον αγνοούσε και συνέχιζε να αρπάζει μπιφτέκια και να τα βάζει στο σουτιέν της.

Ήταν τέτοια η μανία της, που αγνόησε και τον δεύτερο υπάλληλο ο οποίος την προέτρεπε να σταματήσει και να φύγει και απτόητη συνέχιζε να βάζει φαγητό μέσα από το φόρεμά της.

Μάλιστα φώναζε:«Τι στο καλό; Θέλω να φάω χάμπουργκερ!». Τελικά, μια γυναίκα υπάλληλος μπαίνει μέσα και καταφέρνει να οδηγήσει τη γυναίκα μακριά, οδηγώντας την έξω από την πόρτα.

Ένας από τους πελάτες τράβηξε το βίντεο και το ανήρτησε στο TikTok. Είχε περισσότερες από 50.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Επικό ξέσπασμα Κινέζας επιβάτιδας στο αεροδρόμιο του Μιλάνο-Κυλιόταν στο πάτωμα για υπέρβαρη βαλίτσα
Δώδεκα χρόνια ψάχνει σε χωματερή σκληρό δίσκο με το κλειδί για 732 εκατ. ευρώ σε Bitcoin
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Συγγραφέας έκανε παρουσίαση βιβλίου και... δεν πήγε κανείς
Viral νονά στην Ελλάδα, έπιασαν φωτιά τα μαλλιά της-«Φοβόμουν την Ανάσταση και το έπαθα σε βάφτιση»
Ο πλουσιότερος YouTuber του κόσμου δηλώνει… άφραγκος-Ζήτησε δανεικά από τη μητέρα του για τον γάμο του
Η CIA «είδε» εξωγήινους στη Σελήνη, μυστική βάση με πύργους και ανθρωποειδή
Προφυλακτικό 200 ετών με «άτακτη» εικονογράφηση θα εκτεθεί σε ολλανδικό μουσείο
ΒΙΝΤΕΟ: Καμπίνα αεροπλάνου γέμισε καπνό μετά από έκρηξη power bank λίγο μετά την απογείωση
ΒΙΝΤΕΟ: Κύπριος στόλισε τρακτέρ , έφτιαξε μηχανισμό με ντουντούκες για να πάει σε γάμο και έγινε viral