Ανήλικοι έπεσαν με μονοκάμπινο σε γκρεμό στη Λεμεσό-Στην Εντατική 13χρονος

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 13χρονος, ο οποίος επέβαινε στην κάσια μονοκάμπινου οχήματος που οδηγούσε 15χρονος και το οποίο κατέπεσε σε γκρεμό στο δρόμο Αγίου Θεράποντα-Άλασσας, παρά το ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε τις 03:30 τα ξημερώματα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται μονοκάμπινο όχημα που οδηγούσε 15χρονος, με συνοδηγό 17χρονο, στην κάσια του οποίου βρίσκονταν 13χρονος και 15χρονος, σε κάποιο σημείο του δρόμου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του, να καταπέσει σε γκρεμό 20 μέτρων και ακινητοποιηθεί σε δέντρο.

Για τον απεγκλωβισμό των ανήλικων από το όχημα χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στη συνέχεια διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου νοσηλεύεται ο 13χρονος, αδελφός του 15χρονου οδηγού, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο 15χρονος που βρισκόταν στην κάσια. Οι δύο εκ των ανήλικων δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Οι νεαροί πριν το σοβαρό τροχαίο, φαίνεται να διασκέδαζαν σε οικία.

Όσον αφορά τον 15χρονο οδηγό του οχήματος, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με θετική ένδειξη.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του τροχαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στην Αστυνομία για το χαμό του αστυφύλακα Ανδρέα Ανδρέου-Νοσηλευόταν σε κέντρο της Αυστρίας
Ολιστικό πλαίσιο για αντιμετώπιση των ναρκωτικών παρουσίασε ο ΔΗΣΥ-Εισηγείται δήμευση περιουσιών εμπόρων
Πέραν των δύο χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας από το σχέδιο της Κυβέρνησης για νέους επιχειρηματίες
Νεκρός ο επτάχρονος που αγνοούνταν κοντά στο Φαρμακονήσι
Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία στο Παρίσι-Δύο νεκροί, ο ένας 12χρονος
Υπό οκταήμερη κράτηση η 19χρονη για τα 8,5 κιλά ναρκωτικά-Αναζητούν τον τελικό παραλήπτη
Καταγγέλλει επίθεση Ισραηλινών με 4 νεκρούς αμάχους σε Δυτική Όχθη η Πρεσβεία Παλαιστίνης
Με στοχευμένες δράσεις επιχειρεί να απομακρύνει τους νέους από τα ναρκωτικά η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τα μαχαιρώματα στη δομή ανηλίκων-Επαναλαμβανόμενα τα περιστατικά στο χώρο
Έφυγε από τη ζωή ο δρ Νίκος Ιωάννου, πατέρας του ΥΠΕΣ-Εκ των εμπνευστών του ΓεΣΥ και πρώτος πρόεδρος του ΟΑΥ