Θλίψη για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Δεληγιάννη

Θλίψη σκόρπισε, η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Γιώργου Δεληγιάννη, ο οποίος έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο από τον περασμένο Οκτώβρη.

Ο Γιώργος Δεληγιάννης, ήταν μόλις 47 ετών και εργαζόταν στον ΑΣΤΡΑ από τον Οκτώβρη του 1999.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 16:00 το απόγευμα από την εκκλησία Παναγία Ευαγγελίστρια, στην Κλήρου.

Τον Γιώργο αποχαιρετούν μηνύματα φίλοι και συνάδελφοι.

Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Δεληγιάννη εκφράζει το Γραφείο Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως «ο θάνατος του αποτελεί απώλεια για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αιωνία του η μνήμη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Στο δικό του μήνυμα ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος, έγραψε: Δεν υπάρχουν λόγια όταν χάνεται άδικα ένας νέος άνθρωπος. Πόσο δε όταν πρόκειται για ένα αδαμάντινο χαρακτήρα , συνεπή και με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ικανότητες συνάδελφο.  Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο . Κουράγιο στην οικογένεια του.

Βαθιά θλίψη Ένωσης Συντακτών

Σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) εκφράζει βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Δεληγιάννη, ο οποίος υπήρξε μέλος της από το 2000 και είχε πάντα μια σταθερή και συνεπή παρουσία σε όλες τις δραστηριότητες της οργάνωσης.

«Ο Γιώργος Δεληγιάννης ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, φιλικός, δοτικός και έχαιρε εκτίμησης στους δημοσιογραφικούς κύκλους για το πράο του χαρακτήρα του και για το ήθος του. Η εργασία του ως ραδιοφωνικού ρεπόρτερ υπήρξε πάντα σοβαρή και αξιοπρόσεκτη», αναφέρει η ΕΣΚ.

Ο Γιώργος Δεληγιάννης ήταν δημοσιογράφος δεύτερης γενιάς, αφού και ο πατέρας του Κώστας Δεληγιάννης – που απεβίωσε το 2009 – υπήρξε επίσης δημοσιογράφος, στέλεχος της ΕΣΚ και μέλος του Δ.Σ. της οργάνωσης για δύο θητείες.

Το Δ.Σ. της ΕΣΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των μελών της οργάνωσης στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου, στη σύζυγο, την τρίχρονη κορούλα του, στη μητέρα, τον αδελφό και όλους τους οικείους του.

Συγκλονισμός

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Ανδρέας Ιωσήφ με γραπτή δήλωση αναφέρει ότι ο θάνατος του δημοσιογράφου Γιώργου Δεληγιάννη, που προκαλεί συγκλονισμό, αποτελεί απώλεια για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο κ. Ιωσήφ εκφράζει επίσης συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δεληγιάννη.

Βαθύτατη θλίψη για τον χαμό του Γιώργου Δεληγιάννη εξέφρασε και η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου, διερμηνεύοντας και τα αισθήματα του νομοθετικού σώματος για τον αδόκητο θάνατο του δημοσιογράφου. "Ο πρόωρος θάνατός του αποτελεί απώλεια για την κυπριακή δημοσιογραφία και τη δημόσια σφαίρα ευρύτερα" αναφέρει η Πρόεδρος της Βουλής που εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος εκ μέρους όλων των μελών της Βουλής.

Θλίψη εκφράζει ο ΔΗΣΥ

Θλίψη εκφράζει ο Δημοκρατικός Συναγερμός, για το θάνατο του Γιώργου Δεληγιάννη. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως «η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στο ραδιοφωνικό σταθμό του «Άστρα» όσο και στον Διάλογο, κυρίως όμως στην οικογένεια και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Αιωνία του η μνήμη και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Διαβεβαιώνει ο Δήμος Ανατολικής Πάφου πως θα εφαρμόσει τους νόμους για διαφημιστικές πινακίδες
Προς αυστηροποιήση των ποινών για το χαλλούμι οδεύει το Υπουργείο Γεωργίας-Ανησυχία για τα κατεχόμενα
Παρουσιάζεται την Πέμπτη η εθνική στρατηγική για την ανάπτυξη πρωτογενούς τομέα
Κακοδιαχείριση τ/κ υποστατικών στο Μακένζι-Εξετάζεται το ζήτημα από την Επ. Προσφύγων
Απαντά σε ΠΑΣΥΚΙ για Νεφρολογική Κλινική ο ΟΚΥπΥ-«Καμία ακύρωση ραντεβού»
Συντάξιμη η άδεια χωρίς αποδοχές λόγω εγκυμοσύνης αποφάνθηκε η Επ. Διοικήσεως
Πρόθυμη για διαπραγματεύσεις με εργαζόμενους η Larnaca Public Transport
Κηδεύτηκε 61 χρόνια μετά τη δολοφονία του ο ήρωας Κώστας Βιολάρης-«Τραγική μαρτυρία της ιστορίας μας»
Ακύρωσαν ραντεβού νεφρολογικών ασθενών χωρίς την συγκατάθεση των ιατρών στο ΓΝ Αμμοχώστου