ΒΙΝΤΕΟ: Καλοκαιρινή μπόρα στην Λευκωσία, έντονες βροχοπτώσεις-Πλημμύρισαν δρόμοι

Φθινόπωρο θυμίζει το σκηνικό του καιρού, αφού οι πυκνές νεφώσεις και οι βροχοπτώσεις που έφεραν… πεσκέσι κάθε άλλο παρά Αύγουστο θυμίζουν.

Νωρίς το μεσημέρι, σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας, άνοιξαν οι ουρανοί, με τις βροχοπτώσεις να είναι έντονες. Μάλιστα, σε διάφορα σημεία παρατηρήθηκαν προβλήματα, αφού στο Τσέρι οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που εντός του καλοκαιριού παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα, αφού το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν ανοίξει οι ουρανοί στα ορεινά.

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής

Αύριο, τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί και σταδιακά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν προοδευτικά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης, ενώ στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα τοπικά στα νότια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το Σάββατο πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να σημειώσει σταδιακή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις κλιματολογικές μέσες τιμές.

Βίντεο από τη σελίδα Καιρόφιλοι Κύπρου στο Facebook

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Διαβεβαιώνει ο Δήμος Ανατολικής Πάφου πως θα εφαρμόσει τους νόμους για διαφημιστικές πινακίδες
Προς αυστηροποιήση των ποινών για το χαλλούμι οδεύει το Υπουργείο Γεωργίας-Ανησυχία για τα κατεχόμενα
Παρουσιάζεται την Πέμπτη η εθνική στρατηγική για την ανάπτυξη πρωτογενούς τομέα
Κακοδιαχείριση τ/κ υποστατικών στο Μακένζι-Εξετάζεται το ζήτημα από την Επ. Προσφύγων
Απαντά σε ΠΑΣΥΚΙ για Νεφρολογική Κλινική ο ΟΚΥπΥ-«Καμία ακύρωση ραντεβού»
Συντάξιμη η άδεια χωρίς αποδοχές λόγω εγκυμοσύνης αποφάνθηκε η Επ. Διοικήσεως
Πρόθυμη για διαπραγματεύσεις με εργαζόμενους η Larnaca Public Transport
Κηδεύτηκε 61 χρόνια μετά τη δολοφονία του ο ήρωας Κώστας Βιολάρης-«Τραγική μαρτυρία της ιστορίας μας»
Ακύρωσαν ραντεβού νεφρολογικών ασθενών χωρίς την συγκατάθεση των ιατρών στο ΓΝ Αμμοχώστου