Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά του πολέμου στην Ουκρανία έξω από τη ρωσική πρεσβεία

Ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά του πολέμου στην Ουκρανία πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης μικρή ομάδα Ρώσων έξω από την ρωσική πρεσβεία στη Λευκωσία, με αφορμή την ημέρα ανεξαρτησίας της Ουκρανίας.

Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν πανό που ανέγραφαν μεταξύ άλλων «6 μήνες πολέμου», «Η Ρωσία βομβαρδίζει την Ουκρανία», «Σώστε το Αζόφ» και «Σταματήστε τον πυρηνικό εκβιασμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιμένουν στα περί τρομοκρατικής επίθεσης οι Ρώσοι-«Θα υπάρξουν θύματα»

Επίσης κρατούσαν ρωσικές σημαίες με χρώματα μόνο το άσπρο και το γαλάζιο ενώ απουσίαζε το κόκκινο χρώμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του πολέμου.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος των διαδηλωτών είπε ότι είναι «Ρώσοι που είναι ενάντια στον πόλεμο» και διαμαρτύρονται κατά «της επιθετικής πολιτικής της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Πούτιν».

Ανέφερε επίσης ότι «η ουκρανική κοινότητα» (στην Κύπρο) διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί τους και «ευχόμαστε να κερδίσουν» τον πόλεμο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επιστρέφει στην κανονικότητα η ύδρευση στις πυρόπληκτες περιοχές-Επί ποδός ΕΟΑ και ΤΑΥ
Διάφοροι φορείς με το δικό τους τρόπο συνεισφέρουν στο δράμα των πληγέντων από την φονική πυρκαγιά
Παροχή στοχευμένης στήριξης σε πληγέντες από πυρκαγιές από το Υφ. Πρόνοιας
Καθαίρεσε άλλους δύο κληρικούς της Μητρόπολης Ταμασού το Συνοδικό Δικαστήριο-Υπέπεσαν σε παραπτώματα
Κατοχύρωση επαγγέλματος ζητούν οι μεταφορείς Skip-Καταγγέλλουν κλείσιμο μονάδας ανακύκλωσης για απόβλητα (pics)
Συγκινητική εικόνα με τη διάσωση ηλικιωμένου που περικυκλώθηκε από τις φλόγες-«Ο παππούς που έγινε παππούς μας…»
Παράνομο σκουπιδότοπο ανάμεσα σε τρεις κοινότητες καταγγέλλουν οι Οικολόγοι-«Εστία ανάφλεξης πυρκαγιάς»
Βασικά προληπτικά μέτρα μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές συστήνει ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών
Καταγράφηκαν ζημιές σε 15 κοινότητες-Ξεπέρασαν τις 200 οι κατοικίες, πάνω από 100 οχήματα
Αποκαρδιωτική η κατάσταση στα φράγματα, μειώθηκαν τα αποθέματα νερού-Μόλις στο 17,4% η πληρότητα