Βροχές στο μενού του καιρού-Πιθανόν καταιγίδα στα ορεινά και στο εσωτερικό

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει σήμερα την Κύπρο και μετά το μεσημέρι ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με πιθανόν βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα μετά τη διάλυση της τοπικά αυξημένης χαμηλής νέφωσης και της τοπικής αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κυρίως κατά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Δειτε Επισης

Ξανά στα... θρανία της Βουλής η Μιχαηλίδου, αξιολογείται το πλάνο του ΥΠΑΝ για την Ανώτερη Εκπαίδευση
Προβληματισμός στους αρμόδιους μετά τον βανδαλισμό του Γυμνασίου-Αφαιρέθηκε από τη λίστα για το Εστία
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Διαβεβαιώνει ο Δήμος Ανατολικής Πάφου πως θα εφαρμόσει τους νόμους για διαφημιστικές πινακίδες
Προς αυστηροποιήση των ποινών για το χαλλούμι οδεύει το Υπουργείο Γεωργίας-Ανησυχία για τα κατεχόμενα
Παρουσιάζεται την Πέμπτη η εθνική στρατηγική για την ανάπτυξη πρωτογενούς τομέα
Κακοδιαχείριση τ/κ υποστατικών στο Μακένζι-Εξετάζεται το ζήτημα από την Επ. Προσφύγων
Απαντά σε ΠΑΣΥΚΙ για Νεφρολογική Κλινική ο ΟΚΥπΥ-«Καμία ακύρωση ραντεβού»
Συντάξιμη η άδεια χωρίς αποδοχές λόγω εγκυμοσύνης αποφάνθηκε η Επ. Διοικήσεως
Πρόθυμη για διαπραγματεύσεις με εργαζόμενους η Larnaca Public Transport