Ξεκίνησαν έρευνα για το θάνατο της Ντούγκινα οι Ρώσοι-Aρνείται ανάμειξη το Κίεβο

Την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της κόρης του στενού συνεργάτη του Πούτιν, Αλεξάντρ Ντούγκιν ξεκίνησαν οι ρωσικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επιτροπή έρευνας αντιμετωπίζει ως ανθρωποκτονία το θάνατο της Ντάρια Ντούγκινα, ωστόσο όπως επισημαίνεται «θα εξεταστούν όλες οι εκδοχές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Νεκρή μετά από βομβιστική επίθεση η κόρη του «μυαλού» του Πούτιν

Υπενθυμίζεται ότι η Ντούγκινα έχασε τη ζωή της έπειτα από έκρηξη στο αυτοκίνητο που επέβαινε, την ώρα που επέστρεψε στην οικία της. Όπως αναφέρουν τα ρωσικά μέσα, είναι αρκετά πιθανό να μην ήταν η ίδιος στόχος της επίθεσης, αλλά ο Ρώσος υπερεθνικιστής φιλόσοφος πατέρας της Αλεξάντρ Ντούγκιν.

Ο Ντούγκιν επρόκειτο να επιβιβαστεί και ο ίδιος στο συγκεκριμένο όχημα, ωστόσο άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιεύτηκε στο Telegram, ο Ντούγκιν βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στον τόπο της τραγωδίας, παρακολουθώντας τις προσπάθειες των διασωστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Σε σοκ ο στενός σύμμαχος του Πούτιν-Πιστεύει πως εκείνος ήταν ο στόχος της επίθεσης 

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό εμφανίστηκαν και οι αναφορές για ουκρανικό σχέδιο εξόντωσης του στενού υποστηρικτή του Βλαντίμιρ Πούτιν, ωστόσο το Κίεβο αρνείται κάθε ανάμειξη στο συμβάν.

Όπως ανέφερε ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι, Μικαΐλο Ποντολιάκ, «η Ουκρανία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό, γιατί δεν είμαστε εγκληματικό κράτος όπως η Ρωσία, ούτε τρομοκρατικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μέσα στο αυτοκίνητο του Ντούγκιν κάηκε η κόρη του-Ποιος είναι ο στενός σύμβουλος του Πούτιν

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του DPR στο Ντονέτσκ, Ντένις Πουσίλιν, είχε κατηγορήσει τους Ουκρανούς «τρομοκράτες» για την έκρηξη. «Οι τρομοκράτες του ουκρανικού καθεστώτος προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Αλεξάντερ Ντούγκιν και σκότωσαν την κόρη του σε αυτοκίνητο» έγραψε στο Telegram.

Πηγή: in.gr

 

 

Δειτε Επισης

Ανησύχητικές αναφορές Ρούτε-Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί την επόμενη πενταετία
Πώς ο Τραμπ πυροδοτεί την κρίση στο Λος Άντζελες, ενισχύοντας το ηγετικό του προφίλ-«Η κρίση που περίμενε»
Σε ξεχωριστά κελιά οι επιβαίνοντες του Madleen-«Ακτιβισμός για το Instagram, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους»
Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν σοβαρά τραυματίες αιχμαλώτους και κάτω των 25 ετών-Η στιγμή της επιστροφής
Κυκλοφόρησε βίντεο με τον εντοπισμό της σορού του Σινουάρ το Ισραήλ-Ήταν σε υπόγειο πέρασμα στην Χαν Γιουνίς
Μαζική επίθεση με 479 ρωσικά drones στην Ουκρανία-Το Κίεβο έπληξε δύο ρωσικά αεροσκάφη σε βάση
Διεθνής κατακραυγή για την ανακοπή του Madleen-«Παραβιάστηκε το διεθνές δίκαιο»
Άνδρας άνοιξε πυρ μέσα στο πλήθος στο Λας Βέγκας-Πληροφορίες για έναν νεκρό
Τα τέσσερα ερωτήματα για τις συγκρούσεις στο Λος Άντζελες-Η μετανάστευση και η κάθοδος της Εθνοφρουράς
Δραματικό βίντεο από βύθιση σκάφους στο Μπαλί-Τουρίστες έσπασαν τα παράθυρα, βούτηξαν στο νερό για να σωθούν