Ξεσπά συγγενής της 20χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στην Ελλάδα-«Η αλήθεια θα βγει»»

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της 20χρονης Μαρίας από την Αίγινα, την οποία βρήκε το πρωί της Δευτέρας κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού τους η ίδια της η μητέρα, βρίσκεται η οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη οικογένεια αυτή την ώρα πενθεί το παιδί της, ενώ ταυτόχρονα περιμένει και την ολοκλήρωση της έρευνας της Αστυνομίας, προκειμένου να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου της 20χρονης.

Μιλώντας στο protothema.gr, στενός συγγενής της οικογένειας υπογράμμισε πως κανείς ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα, παρά μόνο η οικογένειά της και τα αδέρφια της, ενώ τονίζει πως η μητέρα της άτυχης Μαρίας είναι σε κατάσταση σοκ και το μόνο που ζητά είναι να μάθει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

«Η άτυχη μητέρα είναι σε σοκ... Η γυναίκα έχασε το παιδί της και δεν είναι καλά στα μυαλά της. Δεν ξέρει κανείς τι έχει συμβεί. Δεν ξέρουμε αν πραγματικά αυτοκτόνησε ή αν της το έχουν κάνει άλλοι. Δεν ξέρει κανείς τίποτα. Όλοι γράφουν πράγματα για την Μαρία, χωρίς να την ξέρουν. Την Μαρία την είδα και εγώ κρεμασμένη. Εγώ είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολλά. Δεν θέλω να πω κάτι τώρα. Θα περιμένουμε λίγο να έρθουν τα στοιχεία και η αλήθεια θα βγει. Η Δικαιοσύνη θα μιλήσει. Η οικογένεια αντιμετωπίζει κάτι πολύ δύσκολο και δεν είναι καλά λόγω και του άσχημου περιστατικού» είπε μεταξύ άλλων στο protothema.gr.

Μάλιστα, ο ίδιος συγγενής ζητάει από όλους να αφήσουν την οικογένεια να πενθήσει, ενώ τονίζει πως η αλήθεια θα φανερωθεί, εφόσον ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας.

«Εύχομαι κανείς να μην πάθει στην οικογένειά του αυτό που συνέβη. Δεν έχετε ιδέα το τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση. Αυτό που μπορώ και έχω να σας πω είναι να μην πιστεύετε τίποτα και να περιμένετε τη Δικαιοσύνη, η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση και όλα θα βγουν στη φόρα στην ώρα τους. Η αλήθεια δεν κρύβεται και δεν θα κρυφτεί. Ας σεβαστούμε την μνήμη της. Λίγες μέρες έμειναν, ας κάνουμε υπομονή και θα καταλάβουμε όλοι τι συμβαίνει» είπε μεταξύ άλλων το πρόσωπο από τον στενό οικογενειακό κύκλο της άτυχης 20χρονης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τραγωδία στο Άγιο Όρος-68χρονος κατέρρευσε και πέθανε σε θαλάσσιο ταξί
Δεν κατάλαβα την έκρηξη, τυφλώθηκα και κάηκα, λέει ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών
Επανέφεραν 4χρονο αγοράκι που έπαθε καρδιακή ανακοπή στην παραλία των Νέων Βρασνών
Επίθεση με γκαζάκια σε έκθεση αυτοκινήτων στην Κηφισιά-Κάηκε ολοσχερώς ένα όχημα (pics)
Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων για τις γεωτρήσεις νότια της Κρήτης η Λιβύη
Απειλούσε ότι θα πυροβολήσει αστυνομικούς 42χρονος στα Χανιά-Έκρυβε οπλοστάσιο στο σπίτι του
Απίστευτη ψαριά για ψαροντουφεκά στον Βόλο-Έβγαλε από τη θάλασσα ροφό 27 κιλών
Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Αθήνας-Καθηλωμένα τα αεροπλάνα
Κατέληξε 23χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Ελλάδα-Είχε παντρευτεί και βαπτίσει την κόρη του το Σάββατο
Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»