Ποδηλάτης παρασύρθηκε από όχημα-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών μεταφέρθηκε ποδηλάτης που παρασύρθηκε το βράδυ της Πέμπτης από διερχόμενο όχημα στην περιοχή της Έμπας.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου, ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Λεωφόρο Έμπας στη διασταύρωση με την οδό Αδάμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο του οδικού δικτύου στο παρελθόν είχαν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα. Ο δρόμος δεν διαθέτει οδικό φωτισμό αλλά ούτε και ποδηλατοδρόμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Κάηκαν σπίτια και ξενοδοχείο στη Βάσα Κοιλανίου-Χωρίς ρεύμα και νερό η κοινότητα
Κάηκε η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στη Λεμεσό (pic)
Ηλικιωμένη κατηγορείται ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Νετανιάχου
Αποκαρδιωτικές εικόνες από τις τεράστιες πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο-Καταστροφές και πολλαπλά μέτωπα
Κολλημένη στο πορτοκαλί η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 44 βαθμούς ο υδράργυρος την Πέμπτη
Συγκλονισμός στην Ελλάδα... Παράτησε νεκρή την πρώην του και έστελνε SMS από το κινητό της στη μητέρα της
Σεισμός 5.1 Ρίχτερ στην Κρήτη-Αισθητός σε Χανιά και Ηράκλειο
ΒΙΝΤΕΟ: Κατεστραμμένες οικίες στη Μαλλιά-Παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους οι αδηφάγες φλόγες
Συνεχίζει το προκλητικό του αφήγημα ο Τατάρ-«Δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγουν οι Τούρκοι στρατιώτες»
Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του Παναγιωτάκη-Η Μουρτζούκου σκότωσε το παιδί μου και έπαιζε θέατρο