Ηλεκτρικό πρόβλημα πίσω από τη φωτιά σε μηχανουργείο-Ολοκληρωτική η καταστροφή

Από ηλεκτρικό πρόβλημα ξεκίνησε η φωτιά στο μηχανουργείο στο Παραλίμνι, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο και σε διαμερίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Παραλίμνι-Επηρεάστηκαν διαμερίσματα (pics)

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το περιεχόμενο του μηχανουργείου καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά, ενώ από τον καπνό προκλήθηκαν ζημιές στην εξωτερική βαφή και στην πρόσοψη του κτιρίου.

Η πυρκαγιά, είχε ξεσπάσει γύρω στις 11:42 στο ισόγειο διώροφης οικοδομής στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι. 

Αμέσως ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο στελεχωμένα Πυροσβεστικά Οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου Λοχία Αδάμου Αδάμου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12:22.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν και δύο από τα διαμερίσματα στον πρώτο όροφο του κτηρίου με ελαφρές ζημιές. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, οι ένοικοι των διαμερισμάτων και οι εργαζόμενοι στο ηλεκτρολογικό εργαστήριο απουσίαζαν. Κατά την κατάσβεση, η ομάδα πυρόσβεσης απομάκρυνε κύλινδρα πεπιεσμένων αερίων σε ανοιχτό χώρο, για σκοπούς ασφαλείας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ακυβέρνητο σκάφος με τέσσερις επιβαίνοντες προσέκρουσε σε βράχια-Στήθηκε επιχείρηση από το ΚΣΕΔ
Παριστάνουν τους λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και κλέβουν λεφτά από πολίτες
Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Στροβόλου στην κατεύθυνση προς Λακατάμια
Ελεύθεροι οι «εμπρηστές» που έστειλαν μήνυμα σε αδέλφια αστυνομικούς-Βασίστηκαν σε πληροφορίες χωρίς να προβούν σε εξετάσεις
Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, οι συστάσεις προς οδηγούς
Έκαψε 1,5 εκτάριο γης η φωτιά στην Κορφή-Απεσιά
Έφοδος Αστυνομίας σε οικία 59χρονου-Εντόπισε 448 κουτιά με αδασμολόγητα τσιγάρα και 47,000 τουρκικές λίρες
Όχημα προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Άφησε ελεύθερο ανήλικο που κρατείτο για εμπρησμό το Εφετείο-«Δεν περιλαμβάνεται κίνδυνος φυγοδικίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Νέα πυρκαγιά στη Λεμεσό-Στη μάχη και δύο πτητικά μέσα