Ελεύθεροι υπό όρους οι γονείς της οχτάχρονης που πέθανε από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο

Για το αδίκημα της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου απολογήθηκαν σήμερα στην αρμόδια ανακριτική αρχή οι γονείς του 8ρονου κοριτσιού, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό σε αυτοκίνητο στον καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα του παιδιού, αμέσως μετά τις απολογίες τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.  

Ειδικότερα, στον πατέρα της 8χρονης επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου, ενώ στη μητέρα οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, πρόκειται για τραγωδία, καθώς η μητέρα δεν είχε αντιληφθεί ότι έλειπε η 8χρονη γιατί μαγείρευε και όταν βγήκε το μεσημέρι να την φωνάξει για φαγητό δεν την βρήκε πουθενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η μητέρα της οκτάχρονης που πέθανε από θερμοπληξία δεν αντιλήφθηκε ότι έλειπε γιατί μαγείρευε

Οι γονείς και άλλοι κάτοικοι του καταυλισμού άρχισαν να ψάχνουν το κοριτσάκι και πολλή ώρα αργότερα κάποιος το είδε χωρίς να αντιδρά στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Το όχημα ανήκε στον παππού του κοριτσιού και ήταν χρόνια εγκαταλειμμένο, ενώ δεν είχε ούτε πόμολα στις πόρτες.

Πλέον, όταν βρήκαν την 8χρονη οι πόρτες δεν μπορούσαν να ανοίξουν απέξω, γι' αυτό έσπασαν το τζάμι και την μετέφεραν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Πτώμα σε αποσύνθεση στην ταράτσα του νοσοκομείου Θήβας-Ερωτήματα για την επιτήρηση του χώρου
Πολίτες μαζεύτηκαν στο λιμάνι της Ρόδου για να διαμαρτυρηθούν για Ισραηλινούς τουρίστες-Οκτώ συλλήψεις
Από δύο εστίες ξέσπασε η πυρκαγιά στον Υμηττό-Έσβησε μέσα σε 20 λεπτά, δεν απειλήθηκαν σπίτια
Την ενοχή του 40χρονου δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα πρότεινε η Εισαγγελέας-«Τη θεωρούσε κτήμα του»
Από πνιγμό ο θάνατος της τρίχρονης στο Παλαιό Φάληρο-Δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας
Πυρκαγιά κοντά στην Πολυτεχνειούπολη στην Ελλάδα-Εστάλη προειδοποίηση από το 112 (pics)
Δήμος Αμοργού για τη συμπλοκή στο πανηγύρι: Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον πολιτισμό του νησιού
Προκλητικός ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα στην απολογία του-«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»
Θρίλερ με το νεκρό κοριτσάκι στην Ελλάδα-Τα σημάδια στο πρόσωπο και οι απαντήσεις από τη νεκροψία
Απολογείται ο 40χρονος για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-Αναμένεται η πρόταση της Εισαγγελέας