Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα νότια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά και τοπικά στα βόρεια και νότια παράλια όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Δραματικό βίντεο από βύθιση σκάφους στο Μπαλί-Τουρίστες έσπασαν τα παράθυρα, βούτηξαν στο νερό για να σωθούν
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που πλαστική σφαίρα της αστυνομίας χτυπά στο πόδι δημοσιογράφο από την Αυστραλία
Η Κύπρος γιορτάζει τη Δευτέρα του Κατακλυσμού
Κατέβηκε σε περίπτερο στην Έγκωμη και άφησε τα κλειδιά στη μίζα του οχήματος-Άγνωστοι το άρπαξαν και εξαφανίστηκαν
Καρέ καρέ η επέμβαση των IDF στο Madleen-«Κάθε Μεσογειακό λιμάνι να στείλει πλοία με βοήθεια στη Γάζα»
ΒΙΝΤΕΟ: O Τραμπ έπαθε... Μπάιντεν και σκόνταψε ανεβαίνοντας τη σκάλα για το Air Force One
Έριξαν γκαζάκια στο σπίτι βουλευτή στην Ελλάδα-Ζημιές σε τζαμαρία
Δύο ένοπλες ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα-Άρπαξαν χιλιάδες ευρώ
Έκλεψε μοτοποδήλατο και το έκρυψε στο σπίτι του-Συνελήφθη 17χρονος
Φωτιά σε τετράτροχη στην Αγία Νάπα-Καταστράφηκε ολοσχερώς