Άγνωστος άνοιξε πυρ στην Τσέτινα-Τουλάχιστον ένδεκα νεκροί

Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα όταν άγνωστος άνοιξε πυρ στην πόλη Τσέτινα, στα κεντρικά της χώρας, μετέδωσαν η δημόσια ραδιοφωνία τηλεόραση του Μαυροβουνίου, RTCG, ο ιστότοπος In4s και η εφημερίδα Vijesti.

"Ένδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι τραυματίσθηκαν, εκ των οποίων ένα μέλος της αστυνομίας", σύμφωνα με την RTCG, που πρόσθεσε ότι ο δράστης περιλαμβάνεται στον απολογισμό αυτό. Αστυνομικός που μίλησε ζητώντας να μην κατονομαστεί επιβεβαίωσε τον αριθμό αυτό στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο ιστότοπος Ιn4s ισχυρίζεται ότι δράστης της επίθεσης είναι ο 34χρονος κάτοικος Βούτσκο Μπορίλοβιτς, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον αρκετών ατόμων γύρω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες υπήρξε κάποια οικογενειακή διένεξη.

Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε στο κεφάλι, αλλά είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν ο δράστης σκοτώθηκε κατά τη διένεξη ή αυτοκτόνησε, μεταδίδει το In4s.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πληροφορίες για τρεις βαριά τραυματίες που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, όπως και ότι ο δράστης για αρκετή ώρα δεν άφηνε τα ασθενοφόρα να προσεγγίσουν τους τραυματίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Kοπάδι δελφινιών «υποδέχτηκε» στη Γη τους αστροναύτες της NASΑ
Η διαφορετική ανάγνωση της άτυπης συνάντησης-«Ουδέτερο αποτέλεσμα το οποίο δίνει ανάσα στη διαδικασία»
Θλίψη στον ΔΗΣΥ-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Ευάγγελος Σαμμούτας
Βλέπει πραξικόπημα για τη σύλληψή Ιμάμογλου η αντιπολίτευση-Με απαγόρευση συγκεντρώσεων απαντά ο Ερντογάν
Κρούσμα ιλαράς σε βρέφος-Σταθερή η κατάσταση της υγείας του
Νύχτα ανταλλαγής πυρών στην Ουκρανία-Το Κίεβο λέει πως κατέρριψε 72 από τα 145 Ρωσικά drone
Ο διορισμός προσωπικού απεσταλμένου καθορίζει τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-«Χθες ήταν η απαρχή»
Στις φλόγες τρεις οικίες στην επαρχία Λεμεσού-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Συνελήφθη ο Εκρέμ Ιμάμογλου-«Δεν θα υποκύψω»
Σέντρα στη Βουλή για το Νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα-Επίκειται... στενό μαρκάρισμα σε Χαρτσιώτη