Επικοινώνησε με Ανδρουλάκη και Κουτσούμπα ο Στεφάνου-Αντάλλαξαν πληροφορίες για παρακολουθήσεις

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου είχε σήμερα ξεχωριστές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον ΓΓ της Κ.Ε του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, σε σχέση με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων σε Κύπρο και Ελλάδα.  

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ αντάλλαξε με τους ηγέτες των δύο ελληνικών κομμάτων πληροφόρηση και εκτιμήσεις γύρω από την εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση των υποκλοπών και της δράσης κατασκοπευτικών δικτύων. Ο Στέφανος Στεφάνου ενημέρωσε σε σχέση με την υπόθεση που κατήγγειλε το ΑΚΕΛ το 2019 για το κατασκοπευτικό μαύρο βαν και τη δράση του γνωστού πρώην Ισραηλινού πράκτορα στη χώρα μας, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας που με το λογισμικό της διεξάγονταν οι παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων στην Ελλάδα. Κατά τις δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες συμφωνήθηκε ότι θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία και συντονισμός για περαιτέρω ενέργειες.

Υπενθυμίζεται ότι πέραν από την υπόθεση της παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την ΕΥΠ που συνταράσσει αυτές τις μέρες τη δημόσια ζωή στην Ελλάδα, σε επανειλημμένες καταγγελίες για συνακροάσεις-υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας του, είχε προβεί τα προηγούμενα χρόνια και το ΚΚΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

N. Χριστοδουλίδης: Το αργότερο σε μια βδομάδα οι ανακοινώσεις για τον διορισμό απεσταλμένου του ΓΓ των ΗΕ
Ζυμώσεις στα κόμματα ενόψει Βουλευτικών-Οι αποχωρήσεις, τα ερωτηματικά και οι αιωρούμενοι ψήφοι
Κόμμα για τα Ζώα-«Το κάθε ζώο δικαιούται άνεση ελευθερίας»
Χαρτσιώτης: Σε πλήρη λειτουργία το αμέσως επόμενο διάστημα το κουμπί πανικού για θύματα ενδοοικογενειακής βίας
Συγκεκριμένα αποτελέσματα και μηνύματα στην πενταμερή του Παρισιού-Αναβαθμίζεται η στρατηγική συμφωνία με Γαλλία
Πρόταση νόμου για ποινή ισόβιας κάθειρξης και χημικό ευνουχισμό σε βιαστές ανηλίκων
Πολύ γόνιμη χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη συζήτηση στην πενταμερή στο Παρίσι
Συνεχίζει τις αυθαιρεσίες στα κατεχόμενα ο Τατάρ-Προανήγγειλε νέες αναπτύξεις στην Μόρφου
Κατά του νομοσχεδίου για ανεξέλεγκτες προσλήψεις στο δημόσιο ο ΔΗΣΥ-«Δεν πρέπει να πάμε σε επώδυνα μέτρα»
Επιβεβαίωσαν τα Ηνωμένα Έθνη τη συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Τατάρ στις δύο Απριλίου