Με τον Πρόδρο του Αζερμπαϊτζάν συναντήθηκε ο Τατάρ στην Τουρκία

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίφ είχε χθες βράδυ στα Κόνια της Τουρκίας ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στο πλαίσιο της έναρξης των 5ων αγώνων Ισλαμικής Αλληλεγγύης, που διοργανώνει φέτος η Τουρκία.

Ο κ. Τατάρ συμμετείχε στην τελετή, καλεσμένος του Τούρκου Προέδρου και παρά τις αντιδράσεις στα κατεχόμενα, επειδή στη διοργάνωση δεν κλήθηκαν Τ/κ αθλητές παρότι οι αγώνες διοργανώνονται από την Τουρκία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Ερσίν Τατάρ εξήγησε στον κ. Αλίφ το Κυπριακό και πως ενεργεί σε απόλυτη σύμπλευση με την Τουρκία. Συζήτησαν επίσης, αναφέρεται, τις σχέσεις των «δύο χωρών» με τον Τ/κ ηγέτη να υπογραμμίζει την ευχή όπως από δω και πέρα σε αυτούς τους αγώνες γίνει δυνατή η συμμετοχή και των τ/κ αθλητών. Ευχήθηκε στο Αζέρο Πρόεδρο και για την νίκη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Ο κ. Αλίεφ φέρεται να στηρίζει τη συμμετοχή Τ/κ αθλητών στους αγώνες Ισλαμικής Αλληλεγγύης και εξέφρασε τη στήριξή του στον «λαό» του ψευδοκράτους.

Ο Ερσίν Τατάρ συμμετείχε στο δείπνο που έδωσε ο Τούρκος Πρόεδρος προς τιμή των αρχηγών ή εκπροσώπων κρατών του ΟΙΔ που παρέστησαν στην τελετή έναρξης των αγώνων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κραυγή απόγνωσης από το Δήμαρχο Κάτω Πύργου για την περιοχή-«Κινδυνεύουμε με αφανισμό»
Αποφάσισε πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην Αρχή κατά της Διαφθοράς το Υπουργικό
Πώς η Mercedes παρέσυρε έντεκα άτομα στο Κολωνάκι-Σε παρκαδόρο εστιάζεται η προσοχή των Αρχών
Μετωπική επίθεση Άλματος στον Πρόεδρο για τη φυλάκιση ανηλίκων-«Φλερτάρει με την ακροδεξιά»
Αρνείται εμπλοκή στην απόπειρα φόνου στην Αμαργέτη ο 55χρονος-Υποστηρίζει πως ήταν σε γάμο
Το παρασκήνιο της στροφής Τραμπ για αποστολή Patriots στην Ουκρανία-Η συνάντηση και το τηλεφώνημα
Μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης και της συμβίας του 49χρονου η απόπειρα φόνου-Χτύπησε βαλίτσα η μία σφαίρα
Επαναπατρίστηκαν άλλοι 33 πρόσωπα-Σχεδόν επτά χιλιάδες από την αρχή του έτους οι επιστροφές
Οι «καθαριστές» επιβάλλουν δικό τους νόμο με εκφοβισμό και χρήμα στην Ελλάδα-Η περίπτωση του 42χρονου Τik Toker
Έστησε καρτέρι έξω από την αυλή του 49χρονου ο δράστης της απόπειρας φόνου-Διέφυγε πεζός, έρευνες αν είχε συνεργό