Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 49χρονης για την επίθεση με το καυστικό υγρό

Συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσσήνης, είναι η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το νέο περιστατικό που συγκλονίζει.

Ο άνδρας που προσήχθη νωρίτερα για την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό σε γυναίκα, που ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες, προφανώς αποδείχθηκε ότι ήταν ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα επίθεση σοκ στην Ελλάδα-Άγνωστος έριξε σε γυναίκα χημικό υγρό στο πρόσωπο

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, «όπως προέκυψε, ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό.

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Πηγή: in.gr

 

 

Δειτε Επισης

Συγκλονίζει ο αστυνομικός που έσωσε το μωρό από το μπαλκόνι-«Με φακούς ακολουθούσαμε το κλάμα του»
Στη δημοσιότητα βίντεο με το βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι-Το άφησαν οι γονείς του σε καρότσι και πήγαν για ύπνο
Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
Αθήνα για τον τουρκικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό-«Δεν έχει έρεισμα στο διεθνές δίκαιο»
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
ΒΙΝΤΕΟ: Διαρροή αερίου σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ρόδο-Προληπτική εκκένωση σε δωμάτια και επιχειρήσεις
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου που έπεσε στη Βουλιαγμένη, έρευνα για τα αίτια
Ολοκληρώθηκε η λήψη των οργάνων του 14χρονου που έχασε τη ζωή του στον Άραχθο
ΒΙΝΤΕΟ: Ελικόπτερο έπεσε στη Μαρίνα Βουλιαγμένης
Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία συνέστησε ο Μητσοτάκης-Ανησυχία για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή