Ελαστικό MICHELIN Primacy 4+: Μεγαλύτερη ασφάλεια, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο

Η Michelin παρουσιάζει το νέο καλοκαιρινό ελαστικό MICHELIN Primacy 4+, σχεδιασμένο για sedan και SUV, για καθημερινή χρήση και μεγάλα οικογενειακά ταξίδια.

Ξεχωρίζει για τις καλύτερες επιδόσεις φρεναρίσματος στο βρεγμένο οδόστρωμα, μέχρι το επιτρεπόμενο όριο φθοράς πέλματος, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Οφείλει τις επιδόσεις του στην τεχνολογία MICHELIN EverGrip, η οποία συνδυάζει  αποτελεσματικά δύο στρώματα γόμας για να αντισταθμίσει την απώλεια βάθους πέλματος, απομακρύνοντας  καλύτερα το νερό, ακόμα κι όταν φθαρεί. Ασφάλεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Οφείλει τις επιδόσεις του στην τεχνολογία MICHELIN EverGrip, η οποία συνδυάζει  αποτελεσματικά δύο στρώματα γόμας για να αντισταθμίσει την απώλεια βάθους πέλματος, απομακρύνοντας  καλύτερα το νερό, ακόμα κι όταν φθαρεί.

Ασφάλεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο και μεγάλη διάρκεια ζωής χαρακτηρίζουν το καλοκαιρινό ελαστικό MICHELIN Primacy 4+, το οποίο είναι διαθέσιμο από την 1η Ιανουαρίου 2022, σε 82 διαστάσεις από 16-19 ίντσες έως το Μάρτιο. Επιπλέον 121 διαστάσεις από 16 σε 21 ίντσες θα είναι διαθέσιμες μέχρι το τέλος του 2022. Αυτές οι νέας γενιάς γκάμες καλοκαιρινών ελαστικών MICHELIN καλύπτουν τις κύριες ανάγκες  των οδηγών sport αυτοκινήτων το καλοκαίρι, όπως επίσης και τις καθημερινές τους ανάγκες. Με επιδόσεις υψηλού επιπέδου που αντέχουν στο χρόνο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και έτσι συμβάλλουν στη μείωση των περιβαλλοντικών τους επιπτώσεων.

Αποκλειστικοί διανομείς των ελαστικών MICHELIN στην Κύπρο, η CTC AUTOMOTIVE.

 

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα