Νέες αποκαλύψεις ΕΛΑΜ για Πουρνάρα-«Αιτητές ασύλου εντοπίστηκαν με ναρκωτικά»
20:57 - 01 Αυγούστου 2022

Νέο σοβαρό περιστατικό, που σημειώθηκε στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα, αναφέρθηκε το ΕΛΑΜ, σύμφωνα με το οποίο αιτητές ασύλου εντοπίστηκαν με ναρκωτικά.
Όπως αναφέρεται σε δήλωση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος, Γεάδη Γεάδη, «αποκαλύπτουμε νέο σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε στο Κέντρο Φιλοξενίας “Πουρνάρα” αργά χθες το απόγευμα, όπου εντοπίστηκαν δήθεν αιτητές ασύλου οι οποίοι “διατρέχουν κίνδυνο για την ζωή τους”, με ποσότητα κοκαΐνης.
Ο κ. Γεάδη πρόσθεσε πως «εξ όσων φαίνεται τα “πενιχρά” επιδόματα που λαμβάνουν από την τσέπη του Κύπριου φορολογούμενου πολίτη, είναι τόσο λίγα, που τα μετατρέπουν σε ανάγκη αγοράς κοκαΐνης. Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κατέθεσε σχετική τροπολογία στον ετήσιο προϋπολογισμό για αποκοπή των επιδομάτων, όπως κάθε χρόνο, αλλά όλα τα πολιτικά κόμματα τάχθηκαν κατά της πρότασής μας».
Καταλήγοντας, υπέδειξε πως «θέτουμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις ενώπιον των ευθυνών τους και στην κρίση του κυπριακού λαού».