Καλεί Εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις για τους χειρισμούς της υπόθεσης Σιζόπουλου το ΑΚΕΛ

Ερωτήματα προς τη Γενική Εισαγγελια για τους χειρισμούς της στην υπόθεση που αφορά τον Μαρίνο Σιζόπουλο, η οποία επανήλθε στην επικαιρότητα μετά από δύο χρόνια, απευθύνει το ΑΚΕΛ. 

Σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ, σημειώνει πως, «καθώς πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για την υπόθεση που αφορά αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος και η οποία βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στα συρτάρια της Νομικής Υπηρεσίας, πληθαίνουν και τα ερωτήματα για τους χειρισμούς της Γενικής Εισαγγελίας».  

Την ίδια ώρα υποδεικνύει πως, «παρότι είχε εξεταστεί η ενδεχόμενη διάπραξη  σοβαρών ποινικών αδικημάτων και έχει συγκεντρωθεί σημαντικό μαρτυρικό υλικό που οδήγησε τον τέως Γ. Εισαγγελέα να εξετάσει το ενδεχόμενο άρσης της ασυλίας του αναφερόμενου πολιτικού αρχηγού, η παρούσα Γενική Εισαγγελία δεν έπραξε τίποτα περαιτέρω».

«Η κοινωνία θα συνεχίσει να απαξιώνει συλλήβδην τους θεσμούς αν διαφανεί ότι η Εισαγγελία επεφύλαξε ευνοϊκή μεταχείριση στο συγκεκριμένο πολιτικό αρχηγό. Η Γενική Εισαγγελία οφείλει εξηγήσεις για τους χειρισμούς της στην υπόθεση», καταλήγει το ΑΚΕΛ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στη Χίο-Εκκενώθηκαν οικισμοί, υπόνοιες για εμπρησμό
Συνελήφθη Αζέρος ιρανικής καταγωγής στην Κρήτη-Φωτογράφιζε τις αεροναυτικές βάσεις στη Σούδα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με Ιράν
Απέναντι στην Τουρκία πέντε αραβικές χώρες για τη στάση της για Κυπριακό στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας
Χειροπέδες σε 35χρονη που πιάστηκε με ναρκωτικά στην οικία της-Κατέγραφε παράνομα δημόσιο χώρο
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Σε κλίμα αντιπαράθεσης η συνεδρία ΣΑ-«Όταν ο κόσμος βρέθηκε στο χείλος της αβύσσου, οι ΗΠΑ έκαναν το βήμα μπροστά»
Η πρώτη δήλωση Χαμενεΐ μετά τις αμερικανικές επιδρομές στο Ιράν-«Η τιμωρία συνεχίζεται»
Στους 22 οι νεκροί από την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό-Σκηνές χάους, επιρρίπτεται στον ISIS η ευθύνη
LIVE: Εν αναμονή των αντιποίνων του Ιράν στις ΗΠΑ-Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του Τραμπ