Στο εδώλιο 38χρονος για εμπορία προσώπου-Ποινική δίωξη κατά δύο «πελατών»

Στην άμεση καταχώρηση για εκδίκαση υπόθεσης εμπορίας προσώπων, σεξουαλικής εκμετάλλευσης, μαστροπείας, ζην από κέρδη πορνείας, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία. Η υπόθεση καταχωρήθηκε το πρωί της Τετάρτης, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Κατηγορούμενος για τα υπό εκδίκαση αδικήματα είναι άντρας ηλικίας 38 ετών, ο οποίος είχε συλληφθεί σε προηγούμενη μέρα, τέλη περασμένου Ιουνίου, από μέλη της Αστυνομίας, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του. Με την καταχώρηση της υπόθεσης το πρωί σήμερα, το Δικαστήριο διέταξε όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση ως υπόδικος, μέχρι και την επόμενη δικάσιμο.

Σε σχέση με τα γεγονότα της υπόθεσης, ποινική δίωξη ασκήθηκε και εναντίον άλλων δύο προσώπων, για το αδίκημα της ζήτησης υπηρεσιών από θύμα εμπορίας προσώπων.

Ως πιθανό θύμα εμπορίας προσώπων, και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, αναγνωρίστηκε μετά από εξετάσεις που έγιναν από εξειδικευμένα μέλη της Αστυνομίας, γυναίκα ηλικίας 30 ετών.

Την υπόθεση είχαν διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου και το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων – ΓΚΕΠ, Αρχηγείου Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Σκηνές απείρου κάλλους στο κέντρο της Λευκωσίας-Άγρια συμπλοκή, μαρτυρίες για μαχαίρια και ζημιές
Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Al Jazeera o Πετρίδης-Εγκρίθηκαν 27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατά τη θητεία του
Μείωση 86% των παράτυπων αφίξεων στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια-Στα χαμηλά και οι αιτήσεις ασύλου
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία λόγω των εκδηλώσεων παγκύπρια
Ένταλμα σύλληψης εναντίον του οδηγού του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε την 58χρονη στη Λεμεσό
Εννέα οι συλλήψεις στη Λάρνακα για παράνομη παραμονή στη Κυπριακή Δημοκρατία
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Απαντά ο Υφυπουργός Μετανάστευσης-«Δεν υπήρξαν βασανιστήρια μεταναστών στη Νεκρή Ζώνη»
Νέες αποκαλύψεις με τον διάλογο του πιλότου της Air India και του συγκυβερνήτη του-«Το αεροπλάνο είναι στα χέρια σου»
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες