Τουρίστρια στην Σκιάθο εκτινάχθηκε από τα αέρια τουρμπίνων αεροσκάφους

Νέο ατύχημα, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, σημειώθηκε στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου Σκιάθου, όπου καθημερινά, πολλοί τουρίστες, αλλά και ντόπιοι, καταγράφουν σε βίντεο και εικόνες τις εντυπωσιακές προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροσκαφών, σε πολύ χαμηλό ύψος.

Αυτή τη φορά, εξαιτίας της πίεσης των αερίων που προκαλούν οι τουρμπίνες, μια Βρετανίδα υπήκοος, 61 ετών, έπεσε στο έδαφος, από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει για να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η γυναίκα διακομίσθηκε σήμερα το μεσημέρι από τη Σκιάθο στο λιμάνι του Βόλου, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και στις 15.30 έκανε εισαγωγή στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τo νέο ατύχημα προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελίας Βόλου ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σκιάθου

Να σημειωθεί πως, στις 19 Ιουνίου, σε αντίστοιχο περιστατικό, είχε τραυματιστεί ελαφρά, κατά τον ίδιο τρόπο, χωρίς όμως να χρειαστεί νοσηλεία, ένας 79χρονος.

Πηγή: ΕΡΤ

 

 

Δειτε Επισης

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό-Διασωληνωμένος 30χρονος που μαχαιρώθκε έξω από υπεραγορά
Επίδειξη πλουτισμού με Porsche, βίντεο από γυμναστήρια και γνωστές τραγουδίστριες έκανε ο συλληφθείς TikToker
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Λιμνάτη και Λάνειας-Κατέκαψε επτά εκτάρια γης
Ξεσπάθωσε για Μουρτζούκου η μητέρα του Παναγιωτάκη-«Θέλει δεν θέλει, θα ομολογήσει και για το γιο μου»
Διαμαρτυρήθηκαν εις μνήμη του Θανάση έξω από τη Νομική Υπηρεσία-«Τιμωρία στους ενόχους»
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου με θύμα 15χρονο-Έλειπε από χθες, τον εντόπισαν νεκρό οι οικείοι του
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μεταξύ Λάνειας και Λιμνάτη-Στη μάχη εναέρια μέσα, ενήμεροι Χαρτσιώτης και Γ.Δ. του Υπ. Γεωργίας
Ασύλληπτη τραγωδία... Τροχαίο πίσω από το νεκρό που εντοπίστηκε σε δρόμο της Πάφου-Έχασε τη ζωή του 15χρονος
ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός νεαρός σε δρόμο της επαρχίας Πάφου-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Aνακοίνωσε δασμούς 30% σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεξικό από την 1η Αυγούστου ο Τραμπ