Παραμένει στα ύψη ο υδράργυρος-Ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, και τοπικά στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά παράλια που θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς το πρωί αναμένεται να παρατηρείται τοπικά χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς το πρωί αναμένεται να παρατηρείται τοπικά χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς το πρωί αναμένεται να παρατηρείται τοπικά χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Επείγουσα ανακοίνωση από τον ΕΟΑ Λεμεσού για τα αποχετευτικά τέλη
Παραμένει το καλοκαιρινό σκηνικό του καιρού-Άνυδρες οι επόμενες μέρες
Εν μέσω έξαρσης της ομοφοβίας η απόφαση για Εθνική Στρατηγική για ΛΟΑΤΚΙ-Τρεις επιθέσεις σε δύο μήνες
Ανεπίτρεπτη θεωρεί την απομόνωση ατόμων τρίτης ηλικίας ο ΔΗΣΥ
Η Κύπρος το μεγαλύτερο μερίδιο χρήσης βενζίνης κίνησης στην ΕΕ
Το παιδί θαύμα στο σκάκι, που κατέκτησε AI και Google, και τον θαυμάζει ο Έλον Μασκ
Τις επιπτώσεις κατασκευής έργου κοντά στον Πεδιαίο συζήτησε η Επ. Περιβάλλοντος
Συστάσεις Υπουργείου Υγείας για τον ιό του Δυτικού Νείλου
Άναψε πράσινο το Υπουργικό για τη δημιουργία Εθνικής Στρατηγικής για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ
Αντισταθμιστικά μέτρα για επηρεαζόμενους από τα έργα στη Τσερίου-Θα διαρκέσουν 104 εβδομάδες