Βαρύ πένθος στην Κρήτη-Πώς έγινε το φριχτό τροχαίο με θύμα 15χρονη και 23χρονο

Μουδιασμένη παραμένει η κοινωνία της Κρήτης μετά το χθεσινό φριχτό τροχαίο στα Χανιά, στο οποίο δύο νέοι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ δύο ακόμα δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα θύματα του τροχαίου είναι ένα κορίτσι μόλις 15 ετών και ένας 23χρονο άνδρας ενώ στο νοσοκομείο νοσηλεύονται συνολικά τρία άτομα, με τα δύο να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Οι οικογένειες των νεαρών είναι σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως η χθεσινή βόλτα που έκαναν μαζί με την παρέα τους ήταν και η τελευταία.

Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στο δρόμο μετά τη σήραγγα Τοπολίων στην Κίσσαμο Χανίων. Τότε, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος και επέβαιναν δύο ανήλικοι (15χρονο κορίτσι και 17χρονος έφηβος) και μία 23χρονη εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός, με καταγωγή από την Γεωργία, να βρει τραγικό θάνατο ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες να τραυματιστούν σοβαρά.

Την ίδια ώρα, στο όχημα του αγροτικού επέβαιναν δύο άτομα – ένας άνδρας και μία γυναίκα – με την 74χρονη να τραυματίζεται ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύναμη της πυροσβεστικής αλλά και άνδρες της Τροχαίας.

 Υπέκυψε στα τραύματά της η 15χρονη

Στο νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκαν η σορός του 23χρονου, η 15χρονη που έφερε βαρύτατα τραύματα, η 23χρονη με εξίσου σοβαρά τραύματα, ο 17χρονος ο οποίος επίσης είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Χανίων η 15χρονη δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή.

Μάχη για την ζωή της δίνει η 23χρονη

Μάχη για την ζωή της δίνει η 23χρονη, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 23χρονη πολυτραυματίας εισήχθη εσπευσμένα για χειρουργική επέμβαση ενώ αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.

Η κατάσταση των υπόλοιπων τραυματιών

Σοβαρά τραύματα φέρει και ο 17χρονος Κρητικός ο οποίος όμως έχει σταθεροποιηθεί για την ώρα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Πιο καλή εικόνα είναι εκείνη της 76χρονης γυναίκας, συνοδηγός του αγροτικού οχήματος, καθώς φέρει ελαφρά σχετικά τραύματα.

Δειτε Επισης

Βρέθηκε αποκεφαλισμένη σε βαλίτσα συνοδός πολυτελείας στην Ιταλία-Συνελήφθη 32χρονος Ρουμάνος
Από βδομάδας στη Βουλή το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών-«Μπορούν να βρεθούν οι λύσεις»
Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα από φούρνο μικροκυμάτων-Περαστικός διέσωσε ηλικιωμένη και οικιακή βοηθό
Έρευνα σε οικία αποκάλυψε ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και όπλο-Συνελήφθη 46χρονος
Χειροπέδες σε 47χρονο για εισαγωγή ναρκωτικών-Εντοπίστηκαν σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην ελεύθερη Αμμόχωστο
Θυελλώδες «διαζύγιο» Μασκ και Τραμπ-Συνδέει τον Αμερικανό Πρόεδρο με τον Επστάιν ο επιχειρηματίας
Ψάχνουν την πορεία του μοτοσικλετιστή που άνοιξε πυρ σε εταιρεία στη Λεμεσό-Εξετάζονται κλειστά κυκλώματα
Πλησιάζει τους σαράντα βαθμούς ο υδράργυρος-Αναμένονται βροχές την Κυριακή
Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 43χρονος που καταζητείτο για υπόθεση ναρκωτικών και εντοπισμό 120 χιλιάδων ευρώ
Ασταμάτητη η δράση των εμπρηστών-Πυρπόλησαν δεύτερη φορά σε ενάμιση μήνα όχημα 70χρονου