Εφιάλτης στη Βραζιλία-Κρατούσε τη γυναίκα και τα δυο παιδιά του για 17 χρόνια σε μπουντρούμι

Σε μια απομονωμένη και ετοιμόρροπη παράγκα και υπό άθλιες συνθήκες διαβίωσης, παρέμεναν φυλακισμένοι ενός διεστραμμένου άνδρα για 17 ολόκληρα χρόνια μια γυναίκα και τα δυο της παιδιά στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Θύματα ακραίας κακοποίησης για σχεδόν δυο δεκαετίες, τα τρία αυτά άτομα υπέμεναν φρικτά σωματικά και ψυχολογικά βασανιστήρια, ενώ ο δυνάστης τους φρόντιζε ακόμα και να «καλύπτει» τις κραυγές τους με δυνατή μουσική, συνήθεια που του χάρισε με τον καιρό το παρατσούκλι «DJ» στην υποβαθμισμένη γειτονιά στα δυτικά της βραζιλιάνικης πόλης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η γυναίκα και τα δύο της παιδιά εντοπίστηκαν εχθές από τις τοπικές Αρχές στην περιοχή Γκουαρατίμπα μετά από ανώνυμη καταγγελία. Οι τρεις «φυλακισμένοι» βρέθηκαν δεμένοι, βρόμικοι και υποσιτισμένοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία λίγο μετά τη σύλληψη του πατέρα, Λούιζ Αντόνιο Σάντος Σίλβα.

 

Τα δύο παιδιά της γυναίκας, ηλικίας 19 και 22 ετών, δεν έδειχναν μεγαλύτερα από 10-11 ετών, εξαιτίας της χρόνιας κακοποίησης και της πείνας.

Η μητέρα είπε στις Αρχές ότι, κατά καιρούς, εκείνη και τα παιδιά της έμεναν τελείως νηστικοί για μέρες. Ο σύζυγός της δεν της επέτρεψε ποτέ να δουλέψει και της έλεγε ότι «μόνο νεκρή θα έφευγε από το σπίτι του», ενώ δεν επέτρεπε ούτε στα παιδιά να πάνε σχολείο. Η γυναίκα είχε σκεφτεί να αποδράσει, όμως ο Σίλβα την απειλούσε ότι αυτό θα σήμαινε και το τέλος της.

«Όταν είδαμε την κατάσταση των δύο παιδιών, σκεφτήκαμε ότι αν είχαν αργήσει μία ακόμη εβδομάδα οι Αρχές δεν θα τους έβρισκαν ζωντανούς» είπε στο G1 ένας κάτοικος της γειτονιάς Γκουαρατίμπα, που ήταν παρών όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι-κολαστήριο και αντίκρισαν το φρικτό θέαμα.

O ίδιος είπε ότι προσπάθησε να μιλήσει στη μητέρα την ώρα που την έβαζαν στο ασθενοφόρο, αλλά η γυναίκα ήταν τόσο εξασθενημένη που δεν έβγαινε η φωνή της.

  

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ο Νετανιάχου κατηγορεί τον Μακρόν ότι συντάσσεται με «τρομοκρατική οργάνωση», μετά την κριτική του Γάλλου προέδρου
Ο Τραμπ ενδέχεται να πάει Τουρκία-«O Πούτιν θέλει να πάω κι εγώ»
Πήρε θέση το Κρεμλίνο για τις διαπραγματεύσεις-«Η ρωσική αποστολή θα βρίσκεται στην Τουρκία»
BINTEO: Πήγαν να απαγάγουν την κόρη επιχειρηματία στο Παρίσι-Ήταν μαζί με των δύο ετών γιο της
Επιμένει ο Ζελένσκι για την ανάγκη παρουσίας Τραμπ στην Τουρκία-«Θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στον Πούτιν»
Φρίκη στη Βραζιλία-Συνελήφθησαν 25χρονη και σύντροφός της για τον βιασμό και τον φόνο 20μηνου βρέφους
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ακυρώνει την απόφαση της Κομισιόν να αποκρύψει τα μηνύματα φον ντερ Λάιεν-Μπουρλά
Σε ισχύ η εκεχειρία στον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ και Κίνας-Οι δεσμοί που αίρονται και τα σημεία τριβής που παραμένουν
Νέα ισραηλινή διαταγή απομάκρυνσης κατοίκων από βόρειο τμήμα Γάζας
Σε τεντωμένο σχοινί οι ειρηνευτικές συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας στην Τουρκία, κυρώσεις αν δεν πάει ο Πούτιν