Φρικτός ο θάνατος του 21χρονου από ελικόπτερο-Ψάχνουν τι πήγε λάθος στην πτήση

Κόβουν την ανάσα οι λεπτομέρειες του φρικιαστικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα Σπάτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος στην Ελλάδα-Τον σκότωσε έλικας πριν μπει στο τζετ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα συνέβησαν με παρέα Βρετανών, οι οποίοι επέστρεφαν με δύο ιδιωτικά ελικόπτερα από την Μύκονο όπου είχαν κάνει τις διακοπές τους σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα.

Μετά την αποβίβασή τους, σκόπευαν να μετακινηθούν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να επιβιβαστούν στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας και να επιστρέψουν στη Βρετανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τραγικό δυστύχημα με ελικόπτερο στην Ελλάδα-Ένας νεκρός

Τα δύο ελικόπτερα πετούσαν το ένα πίσω από το άλλο. Το πρώτο ελικόπτερο, με τέσσερις επιβάτες και πλήρωμα έναν χειριστή, προσγειώθηκε σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα Σπάτα, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στο δεύτερο ελικόπτερο που ακολουθούσε, βρίσκονταν οι γονείς του 21χρονου που έχασε τη ζωή του.

Το χρονικό της φρίκης

Μετά την προσγείωση του πρώτου ελικοπτέρου οι τέσσερις επιβάτες απομακρύνονταν από το χώρο του ελικοδρομίου για να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητα που θα τους μετέφεραν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο άτυχος 21χρονος από τη Βρετανία είχε μόλις βγει από το ελικόπτερο.

Υπό συνθήκες, οι οποίες δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ο άτυχος άνδρας χτύπησε στο ουραίο στροφείο του ελικοπτέρου το οποίο βρισκόταν εν λειτουργία και περιστρεφόταν ακόμη, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Το δεύτερο ελικόπτερο, όπου επέβαιναν οι γονείς του 21χρονου Βρετανού ακολουθούσε και δεν είχε ακόμη προσγειωθεί όταν σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Οι δύο χειριστές επικοινώνησαν μετά το δραματικό περιστατικό και ο πιλότος του δεύτερου ελικοπτέρου ζήτησε και έλαβε άδεια να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου οι Βρετανοί να μην καταρρεύσουν βλέποντας το τρομακτικό γεγονός.

Πηγή: Ιn.gr/Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Παίρνει αποφάσεις για τον αποτειχισμένο ιερέα ο Αρχιεπίσκοπος-Ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα έκτακτη Σύνοδο
Επίκειται άμεση επαφή Μητσοτάκη-Σίσι για το κλείσιμο στη Μονή Αγίας Αικατερίνης Σινά
Πράσινο Βουλής για αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους-Για «ιστορική μέρα» κάνει λόγο ο ΠτΔ
Ο Νετανιάχου αποδέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
«Καμία διαφοροποίηση στα συμφωνηθέντα» απαντά η Ελληνική Κυβέρνηση για τη Μονή Αγίας Αικατερίνης Σινά
Σήκωσε το γάντι η ΥΠΑΝ, απαντά ξανά σε ΟΕΛΜΕΚ-«Το ερώτημα είναι αν έχουμε το θάρρος να προχωρήσουμε»
Προσεχώς νέα σχέδια επιχορήγησης ηλεκτρικών οχημάτων-Προσπάθεια να επωφεληθούν ευάλωτοι και μεσαία τάξη
Το σκεπτικό του δήμου Λευκωσίας για το άνοιγμα της Μακαρίου-Διασκέδασε ανησυχίες ο Προύντζος
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεμοστρόβιλος έπληξε περιοχή στη Λάρνακα-Χαλάζι και έντονες βροχές στη Λευκωσία
Ούτε καν φωτογραφία με τον Πρόεδρο δεν θέλει ο Τατάρ-Λέει «όχι» σε κάθε συζήτηση και τον χαρακτηρίζει «αναξιόπιστο»