Οι εγγραφές στο In-Class DMI Professional Diploma in Digital Marketing της ImarComms άρχισαν

Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τον κόσμο του Digital Marketing και να μάθετε περισσότερα για τα διάφορα Digital Marketing trends, αλλά και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με διάφορα σημαντικά digital marketing tips; 

Το In-Class DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing της ImarCommsδιεθνής συνεργάτης του Digital Marketing Institute ξεκινά την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 η ώρα 18:00 στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Επωφεληθείτε έκπτωση 30% που διαρκεί μέχρι το τέλος Ιουλίου και γίνετε Globally Certified Digital Marketing Professionals.

Το πρόγραμμα αυτό εστιάζει στους δέκα βασικούς τομείς του Digital Marketing που απαιτούνται για να πετύχετε στην καριέρα σας σε οποιονδήποτε κλάδο και τομέα. Με την παρακολούθηση του DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεκτική, αποτελεσματική διαδικτυακή στρατηγική και να επιτύχουν τους εταιρικούς τους στόχους.

Επιπλέον, μέσω αυτού του προγράμματος, το Digital Marketing Institute παρέχει στους φοιτητές δωρεάν πρόσβαση σε μια αποκλειστική και εξελισσόμενη βιβλιοθήκη περιεχομένου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή σας εργασία, αλλά και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος!

Το πρόγραμμα εστιάζει στις ακόλουθες δέκα ενότητες του Digital Marketing:

  • Introduction to Digital Marketing
  • Content Marketing
  • Social Media Marketing
  • SEO
  • Paid Search with Google Ads
  • YouTube & Display Advertising
  • Email Marketing
  • Website Optimization
  • Analytics Using Google Analytics
  • Digital Marketing Strategy

Το πρόγραμμα είναι υπό την καθοδήγηση των Global Industry Advisory Champions του Digital Marketing Institute, συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM και HubSpot μεταξύ άλλων. Επιπλέον, είναι διαπιστευμένο από το European Qualification Framework στο Επίπεδο 5.

Πιστοποιήστε την επαγγελματική σας καριέρα στο Digital Marketing  με μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση μέσω της ImarComms.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Professional Diploma in Digital Marketing στην ιστοσελίδα της ImarComms ή στο τηλέφωνο 22 443220.

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα