Επιστρέφει την Τρίτη στα καθήκοντά του ο Πρόεδρος-Βλέπει κατοίκους Βασιλικού και Δένδια

Επιστρέφει στα καθήκοντα του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μετά την αποχή των τελευταίων ημερών λόγω της νόσησης του με κορωνοϊό. Διαγνώστηκε την περασμένη Τρίτη κατά τη διενέργεια συνήθους ελέγχου, στον οποίο υποβλήθηκε. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες από τα ιατρικά πρωτόκολλα διαδικασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Αναστασιάδης

Την Τρίτη, 26 Ιουλίου, στις 9.30 το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προγραμματίστηκε να προεδρεύσει σύσκεψης με εκπροσώπους των κοινοτήτων του Βασιλικού. Την ίδια μέρα, στις 7.00 το απόγευμα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα κηρύξει τις εργασίες του παγκόσμιου συνεδρίου διασποράς ΠΟΜΑΚ, ΠΣΕΚΑ και ΝΕΠΟΜΑΚ στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Την Πέμπτη, 28 Ιουλίου στις 9.30 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. Ακολούθως, στις 11.00 το πρωί θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Νίκο Δένδια, συνάντηση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας και του συντονισμού μεταξύ Λευκωσίας – Αθήνας. Θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, τα επόμενα βήματα της Κύπρου και της Ελλάδας για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας.

Στις 6.45 το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ενημερώσει το Κεντρικό Συμβούλιο των οργανώσεων των αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Θα ακολουθήσει δεξίωση που παραθέτει ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία με την ευκαιρία του παγκόσμιου συνεδρίου Κυπρίων της διασποράς. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε απόδημους για την προσφορά τους.

Δειτε Επισης

Βανδάλισαν πτοεκλογική πινακίδα του Νικολέττου-«Δεν θα μας πτοήσει» (pic)
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Δεν βλέπει αδιέξοδο στην προσπάθεια της Ολγκίν η Λευκωσία-«Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αξιοποιηθούν»
Αυστηρό μήνυμα Προέδρου για το τερματικό στο Βασιλικό-«Το κράτος δεν εκβιάζεται»
Κατηγορεί την ΕΤΥΦΑ η CMC για τερματικό LNG-«Παραβιάζει επίμονα τις υποχρεώσεις πληρωμής»
Παπαναστασίου για τερματικό στο Βασιλικό-«Η σιωπή μας να μην θεωρείται αδυναμία»
Συνολικά 310 παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας στην πλωτή πλατφόρμα στη Γάζα
Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις εκλογές-Κάλεσμα Εφόρου για προετοιμασία των ψηφοφόρων
Μελέτησε τις εξελίξεις στο Κυπριακό το ΑΚΕΛ-Καλεί σε ανάληψη πρωτοβουλίας για σπάσιμο του αδιεξόδου
Μπαίνουν στο δικαστικό ρινγκ για τη μητέρα των μαχών Εισαγγελία και Ελεγκτής-Ο τελικός των κορυφαίων θεσμών