Λεπτομέρειες για τις συλλήψεις Ιρανών πρακτόρων στην Τουρκία μεταδίδουν ισραηλινά ΜΜΕ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συλλήψεις ιρανών πρακτόρων στην Τουρκία αναμεταδίδει το Σάββατο η κρατική ισραηλινή τηλεόραση επικαλούμενη τουρκικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, ομάδα Ιρανών σκόπευε να δολοφονήσει τρεις ισραηλινές τουρίστριες που διέμεναν σε ξενοδοχείο στην περιοχή της πλατείας Τακσίμ της Κωνσταντινούπολης. Το συμβόλαιο θανάτου θα απέφερε στους δράστες 35.000 δολάρια, το οποίο φερόταν να καταβάλλεται από τις ιρανικές αρχές.

Τέσσερεις Ιρανοί κατηγορούνται ότι παρακολουθούσαν στενά τα υποψήφια θύματά τους έως ότου συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές ασφαλείας τις βραδινές ώρες της 17 Ιουνίου. Αλλά τρία μέλη της συμμορίας των Ιρανών συνελήφθησαν από την τουρκική αντιτρομοκρατική υπηρεσία το βράδυ της 14 Ιουλίου σε συντονισμένη επιχείρηση που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη και στην κοντινή κωμόπολη Γιάλοβα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επιμένει ο Ζελένσκι για την ανάγκη παρουσίας Τραμπ στην Τουρκία-«Θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στον Πούτιν»
Φρίκη στη Βραζιλία-Συνελήφθησαν 25χρονη και σύντροφός της για τον βιασμό και τον φόνο 20μηνου βρέφους
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ακυρώνει την απόφαση της Κομισιόν να αποκρύψει τα μηνύματα φον ντερ Λάιεν-Μπουρλά
Σε ισχύ η εκεχειρία στον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ και Κίνας-Οι δεσμοί που αίρονται και τα σημεία τριβής που παραμένουν
Νέα ισραηλινή διαταγή απομάκρυνσης κατοίκων από βόρειο τμήμα Γάζας
Σε τεντωμένο σχοινί οι ειρηνευτικές συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας στην Τουρκία, κυρώσεις αν δεν πάει ο Πούτιν
Διαβεβαιώσεις Τραμπ-«Έχουμε πλαίσιο πολύ γερής συμφωνίας με την Κίνα»
Άρχισε η ακρόαση για το αν θα απελευθερωθούν οι αδελφοί Μενέντεζ
Τουλάχιστον 21 νεκροί εξαιτίας κατανάλωσης νοθευμένων αλκοολούχων ποτών στην Ινδία
Τρεις εργάτες σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσε πέτρινος τοίχος στη Γαλλία