Άγριο ξύλο σε παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη για μια μπάλα

Άγριο ξύλο σε παιδική χαρά της Θεσσαλονίκης με αφορμή μία μπάλα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, από τον άγριο καβγά τραυματίστηκε ένα άτομο και έγιναν τέσσερις προσαγωγές από την αστυνομία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο «Πάρκο Περιστέρια» στην περιοχή Παναγίας Φανερωμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας grtimes.gr, όλα ξεκίνησαν όταν δύο παιδιά άρχισαν να τσακώνονται για μία μπάλα, όμως στο καυγά ενεπλάκησαν και οι μανάδες τους.

Κάπου εκεί τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν, καθώς στον άγριο ξυλοδαρμό συμμετείχαν περίπου 20 άτομα που χρησιμοποιούσαν καδρόνια, πέτρες και μπουκάλια.

Από τη συμπλοκή προέκυψε ένας τραυματισμός, ωστόσο δεν χρειάστηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ και έγιναν τέσσερις προσαγωγές.

Πηγή: In.gr

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Γεωργίου-Ο γιατρός που ξεγέννησε την πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση στην Κύπρο
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 11,5 εκατομμύρια ευρώ
Ποιον εμπλέκει για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη η Ειρήνη Μουρτζούκου
Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Αλεξανδρούπολη-«Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
Η Ισπανία πνίγεται από τις πλημμύρες, η Βρετανία καίγεται από τη ζέστη - Εικόνες αποκάλυψης σε δημοφιλή θέρετρα
ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Σάουθεντ στο Έσσεξ- Μαρτυρίες για τεράστια πύρινη σφαίρα
Υπό έλεγχο η φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε 75 εκτάρια από ξηρά χόρτα και δέντρα-Προστατεύτηκαν κατοικίες
Συνελήφθη 60χρονος για τη φωτιά στο Αλιβέρι-Καλύτερη η κατάσταση στο πύρινο μέτωπο
Απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ παραπέμποντας στο Μαρί-«Ειδικά αυτές τις μέρες θα έπρεπε να σκέφτεται διπλά»
Επικρίσεις ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ και Χριστοδουλίδη για σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-«Σαββίδης και Αγγελίδης θα κριθούν για άλλη μια φορά»