Νέα συμπλοκή στη Λήδρας μεταξύ αλλοδαπών

Νέα συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα στη Λήδρας, μεταξύ αλλοδαπών.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις αλλοδαποί, για άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους, πιάστηκαν στα χέρια, ενώ στο σημείο έσπευσε άμεσα μέλος του Υποσταθμού Λήδρας για να επιβάλει τη τάξη.

Στη θέα του αστυνομικού, οι δύο εκ των αλλοδαπών τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από λίγες ημέρες στη Λήδρας εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών, με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας να δείχνει στιγμές στυγνής βίας.

Για τα εν λόγω επεισόδια η Αστυνομία, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες προσώπων που αναζητούνται, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών προς αναγνώριση των στοιχείων και εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση και εντοπισμό των αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22-802380 ή 22-802370 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Περιέγραψαν τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν στο Ισραήλ όσοι αφίχθηκαν στην Κύπρο-Κρύβονταν στα καταφύγια
Κόκκινη στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Κρίνουν ανίκανη την Αστυνομία να ανταποκριθεί βουλευτές και σωματεία
Με δύο αλλαγές κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις πολλαπλές συντάξεις
Έκρηξη σε νοσοκομείο στην Ελλάδα-Πληροφορίες για τραυματίες
Εκτός υπηρεσίας την ώρα του ερωτικού βίντεο ο ένας εκ των δύο αστυνομικών-Αντιμετωπίζουν πέντε αδικήματα
Απέστελνε παραπλανητικά μηνύματα και απέσπασε τρεις χιλιάδες ευρώ-Καταζητείται 29χρονος
Συγκλονιστικό βίντεο-Πατέρας καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο γιος του ανασύρθηκε νεκρός στο Κίεβο
Στην Κύπρο με πλοίο εκατοντάδες Ισραηλινοί-Αναμένεται δεύτερο δρομολόγιο από τη Χάιφα
Ζητά θέσπιση στρατηγικής για η αντιμετώπιση της ρητορικής και των εγκλημάτων μίσους η Επίτροπος Διοικήσεως
H εκτίμηση πρώην συμβούλου του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ-«Μόλις είδαμε το νέο Περλ Χάρμπορ, το Ισραήλ αυτοκαταστρέφεται»