Έπεσε κομμάτι από γεφύρι στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μία λωρίδα κυκλοφορίας

Προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης προκάλεσε η πτώση κομματιού από γεφύρι στον Κοτσιάτη, αφού είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, πριν από την έξοδο του Κοτσιάτη, είχε κλείσει για την τροχαία κίνηση, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, λόγω ζημιάς στο οδόστρωμα, για λίγη ώρα το πρωί του Σαββάτου. Μία ώρα αργότερα, η ζημιά φαίνεται να αποκαταστάθηκε και οι 

Οι οδηγοί καλούνταν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούσαν με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Συναγερμός για ακραία ζέστη στην Ευρώπη-Τι είναι ο θερμικός θόλος
Αναζητά τρία πρόσωπα για κλοπές η Αστυνομία (pics)
«Δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω την ηγεσία» διευκρινίζει ο Αναστασιάδης-«Δεν θα διστάσω να είμαι αυστηρότερος»
Συγκλονίζουν οι λεπτομερείες για το παιδί 22 μηνών στη Λεμεσό-«Η μητέρα το έβαλε στο μπάνιο με ζεστό νερό»
Με δόσεις τα ευρήματα για το Κράτος Μαφία-«Ανακριβείς και παραπλανητικές» απαντά η Αρχή στις πληροφορίες για το πόρισμα
Εξοργισμένη η Κυβέρνηση με το podcast Φειδία με Τατάρ-«Προσπάθεια εργαλειοποίησης από το ψευδοκράτος»
Δεκάδες νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Κάλεσμα Τραμπ σε Χαμάς να συμφωνήσει σε 60ήμερη εκεχειρία
Επιστολή ψευδοκράτους προς ΓΓ-«Εκστρατεία εθνοκάθαρσης κατά τ/κ, με στόχο την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα»
Επτά συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Λεμεσό
Έντονη αντίδραση ΔΗΚΟ για τη συνέντευξη Φειδία από Τατάρ-«Πιόνι της τουρκικής διπλωματίας και των ΜΜΕ»