Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που καρχαρίας επιτίθεται σε τουρίστρια στην Αίγυπτο

«Μοιραίες» αποδείχθηκαν οι διακοπές σε τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου για μια γυναίκα από την Αυστρία, ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε από καρχαρία την ώρα που κολυμπούσε, καθώς δεν είχε αντιληφθεί ότι το... αιμοβόρο ψάρι έπλεε στα ίδια νερά και καραδοκούσε για το επόμενο θύμα του.

Η 68χρονη τουρίστρια μόλις είδε τον καρχαρία να πλησιάζει προς το μέρος της προσπάθησε να βγει προς την ακτή κολυμπώντας όσο πιο γρήγορα μπορούσε, για κακή της τύχη όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα δόντια του. Μπροστά στα μάτια των έντρομων παραθεριστών του Σαρμ Ελ Σέιχ στην Ερυθρά Θάλασσα, την «γράπωσε» και της έκοψε το χέρι και το πόδι.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν λίγο αργότερα -την ώρα που μεταφερόταν με ασθενοφόρο στον νοσοκομείο- να καταλήξει λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό, Ρώσοι τουρίστες που κατέγραψαν το σκηνικό με τα κινητά τους τηλέφωνα, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απουσία ναυαγοσωστών και διασωστών από την παραλία.

Οι τοπικές αρχές απαγόρευσαν για τρεις μέρες το κολύμπι, τις καταδύσεις και το ψάρεμα στη γύρω περιοχή υπό τον φόβο εμφάνισης καρχαριών ξανά στα νερά.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησύχητικές αναφορές Ρούτε-Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί την επόμενη πενταετία
Πηγή συνεργασίας η Ενέργεια για τον Πρόεδρο-«Η ανάπτυξη φυσικών πόρων να γίνεται με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν-«Είμαστε ασυμβίβαστοι όταν απειλείται η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου»
Πώς ο Τραμπ πυροδοτεί την κρίση στο Λος Άντζελες, ενισχύοντας το ηγετικό του προφίλ-«Η κρίση που περίμενε»
Σε ξεχωριστά κελιά οι επιβαίνοντες του Madleen-«Ακτιβισμός για το Instagram, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους»