Νέα γκάφα του ρωσικού Πολεμικού Nαυτικού-Bύθισαν δικό τους πλοίο

«Αυτογκόλ» βάζουν οι ρωσικές δυνάμεις, την ώρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετρά απώλειες στην Ουκρανία. Πλοίο του πολεμικού ναυτικού... βυθίστηκε όταν προσέκρουσε σε ρωσική νάρκη στη ανοιχτά στη θάλασσα της Μαριούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του πληρώματος είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ρωσικό πολεμικό ναυτικό αντιμετωπίζει μια σημαντική απώλεια. Τον Απρίλιο, είχε χάσει ένα από τα μεγαλύτερα του πλοία του, το καταδρομικό Moskva, το οποίο έχει αρκετές ομοιότητες και με το Black Sea Fleet D-106, το οποίο βυθίστηκε στη Μαριούπολη.

Το ατύχημα αυτό πάντως, δεν πέρασε απαρατήρητο και από χρήστες του διαδικτύου. «Περιμένουμε μια επιβεβαίωση της "αυτοκτονίας" του ρωσικού πλοίου», αναφέρει ένας χρήστης, ενώ άλλος λέει με αρκετή δόση ειρωνίας ότι πρόκειται για «μια ειδική επιχείρηση κάτω από το νερό». Κάποιοι χρήστες, κοροιδεύοντας αναφέρουν ότι το πλοίο Moskva, ήθελε παρέα στον πάτο της θάλασσας.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Πολλαπλές επιθέσεις με drones εξαπέλυσε το Πακιστάν στα σύνορα με την Ινδία
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Πώς επιλέγει ένας Πάπας το όνομά του-Ποια είναι τα «ανεπιθύμητα»
Τα συγχαρητήρια του Ντόναλντ Τραμπ στον νέο Πάπα-«Μεγάλη τιμή που είναι Αμερικανός»
Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Νέοι βομβαρδισμοί από την Ινδία στο Κασμίρ-Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Τζαμού