Έστειλαν μήνυμα στο WhatsApp σε οπλοπώλη για να του πουλήσουν σφαίρες

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκαν 30χρονος και 27χρονος για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο Τύπου τη ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, μετά από πληροφορία ότι σε κατοικία συγκεκριμένου προσώπου πιθανόν να υπάρχουν σφαίρες στρατιωτικού τύπου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας κατοικίας.

Την καταγγελία έκανε οπλοπώλης, ο οποίος ανέφερε στην Αστυνομία ότι έλαβε μήνυμα στο WhatsApp από συγκεκριμένο αριθμό και του έλεγαν ότι διαθέτουν σφαίρες προς πώληση. Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, εντοπίστηκε ο κάτοχος του μηνύματος και πρόκειται για 30χρονο.

Μέλη της Αστυνομίας λίγο μετά τις 09:00 της Παρασκευής διενήργησαν έρευνα στην κατοικία του 30χρονου, στο πλαίσιο της οποίας εντόπισαν μια τελαμώνα του στρατού που περιείχε συνολικά διακόσια πλήρη φυσίγγια, στρατιωτικού τύπου, διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών.

Ο 30χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στη Δημοκρατία από τον περασμένο Μάρτιο και είναι υπήκοος τρίτης χώρας. Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι είναι σκυβαλοσυλλέκτης και ότι τα στρατιωτικά φυσίγγια τα εντόπισε πεταγμένα στα σκύβαλα.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου κατά την ανάκριση του ο 30χρονος ενέπλεξε ακόμη έναν συμπατριώτη του, ηλικίας 27 ετών, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση και αυτός. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου