Θλίψη στον ΔΗΣΥ... Έφυγε ο Ανδρέας Ταλιαδώρος

Θλίψη σκόρπισε στον Δημοκρατικό Συναγερμό η είδηση του θανάτου του μέλους του κόμματος Ανδρέα Ταλιαδώρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, «με θλίψη ηγεσία και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του Ανδρέα Ταλιαδώρου».

Σημειώνει ότι «ο Ανδρέας Ταλιαδώρος ενσωμάτωνε στην προσωπικότητά του όλα τα στοιχεία και χαρακτηριστικά ενός αγωνιστή και γνήσιου ευπατρίδη. Με καταγωγή από τον Αγρό, με το πέρας της στρατιωτικής του θητείας σπουδάζει στην Ιταλία όπου και υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Πρωτοπορίας Ιταλίας για να επιστρέψει στην Κύπρο και να συνεχίσει την αγωνιστική του δράση μέσα από τις επάλξεις της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας ως Πρόεδρος της».

 Επισημαίνει ακόμα ότι «ως Γενικός Γραμματέας της ΝΕΔΗΣΥ αλλά και ως επικεφαλής του Οργανισμού Νεολαίας πρόσφερε τα μέγιστα για τα νιάτα της πατρίδας μας όπως συνάμα μεγάλη ήταν η προσφορά του και στον αθλητισμό ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ».

 Ο Ανδρέας Ταλιαδώρος, συνεχίζει, «ως συνεχιστής της μεγάλης παράδοσης και προσφοράς της οικογένειάς του στην παράταξή μας, δεν έλειψε ποτέ από τους μεγάλους αγώνες του Δημοκρατικού Συναγερμού για την προκοπή της πατρίδας μας. Πιστός στα ιδανικά του, δοτικός και αγαπητός από όλους, θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ευγενικό του χαρακτήρα και την ανιδιοτελή προσωπικότητά του».

 Καταλήγοντας, τονίζει πως «ηγεσία και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Αιωνία του η μνήμη».

Δειτε Επισης

Κοινή δήλωση από τη «βουλή» για το ιδιοκτησιακό δικαίωμα ζήτησε ο Τατάρ-Θέλει να καλύψουν την επιπολαιότητά του
Καταδίκη και απόρριψη του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού Τουρκίας από το ΥΠΕΞ-Περιλαμβάνει περιοχές της ΑΟΖ
Προσπάθειες Κύπρου με χώρες της περιοχής για αποκλιμάκωση-«Εξαιρετικά κρίσιμη και επικίνδυνη η κατάσταση»
Όζτουρκλερ: Η Μόρφου δεν θα αποτελέσει ξανά αντικείμενο παζαρέματος, δεν θα δώσουμε ούτε πετραδάκι
«Η επίσκεψη Μόντι επιβεβαιώνει το στρατηγικό όραμα της Ινδίας για εμβάθυνση της συνεργασίας»
Ουσιαστική εμπλοκή της ΕΕ ζήτησε η Κύπρος-«Οφείλει να διαμορφώσει σαφή θέση και να αναλάβει ενεργό ρόλο»
Υπ. Παιδείας: Φάρος πορείας το παράδειγμα των αγωνιστών του 1955-59
Η απόφαση ΕΔΑΔ για περιουσίες στο επίκεντρο συζήτησης στη «βουλή»
Προετοιμάζεται για ρεκόρ αναχωρήσεων μεταναστών η Κύπρος-Ξεπέρασαν τις πέντε χιλιάδες σε πέντε μήνες
Ό,τι θέλει λέει ο Ουστέλ-Ισχυρίζεται ότι το 1975 έγινε και ανταλλαγή περιουσιών