Όχημα κατέληξε σε χαράδρα έξι μέτρων-Επιχείρηση διάσωσης για τον οδηγό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα, στην περιοχή Λεμύθου, με αποτέλεσμα όχημα να καταλήξει σε χαράδρα. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έστησε επιχείρηση διάσωσης οδηγού οχήματος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, γύρω στις 5:00 το απόγευμα λήφθηκε κλήση, που έκανε λόγο για όχημα το οποίο κατέληξε σε χαράδρα ύψους 6 μέτρων περίπου, στην περιοχή Λεμύθου στη Λεμεσό.

Αποτέλεσμα της πτώσης του οχήματος ήταν να τραυματιστεί ο οδηγός και τα μέλη της Πυροσβεστικής, που έσπευσαν στο σημείο, έστησαν επιχείρηση διάσωσής του.

Όταν τα μέλη της Πυροσβεστικής προσέγγισαν τον οδηγό του οχήματος, τον ακινητοποίησαν και τον τοποθέτησαν σε φορείο. Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής, ειδοποιήθηκε και η Μ.Α.Ε.Π, η οποία μετέφερε με ελικόπτερο τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για άνδρα 60 ετών, κάτοικο Λεμύθου και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μοτοσικλετιστής έπεσε σε χαράδρα στο Τρόοδος-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης (pics)

Υπενθυμίζεται ότι είναι το δεύτερο τροχαίο ατύχημα μέσα σε λίγες ώρες, για το οποίο χρειάστηκε να στηθεί επιχείρηση διάσωσης, αφού λίγο πριν τη 1:00 το μεσημέρι, 28χρονος ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε σε χαράδρα ύψους δέκα μέτρων, στην περιοχή του Καρβουνά. 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία έστησαν επιχείρηση διάσωσης και ο νεαρός, αφού ανασύρθηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο χέρι, ωστόσο θα περάσει κι από άλλες εξετάσεις, ώστε να διαφανεί εάν προκύπτει οποιοσδήποτε άλλος τραυματισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πολυμερή συντονισμό κατά της παραβατικότητας στη Λεμεσό αποφάσισε σύσκεψη αρμοδίων
Έμμεσες απειλές Τραμπ-Οι ΗΠΑ δεν θα σκοτώσουν τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν «προς το παρόν»
Αυτούς καταζητεί η Αστυνομία για τη συμπλοκή με μαχαίρια και λοστούς στην Πάφο
Κοινή δήλωση από τη «βουλή» για το ιδιοκτησιακό δικαίωμα ζήτησε ο Τατάρ-Θέλει να καλύψουν την επιπολαιότητά του
Αξιωματούχοι στις ΗΠΑ διαψεύδουν το Ισραήλ-«Το Ιράν ήθελε τρία χρόνια να φτιάξει πυρηνικό όπλο»
Ο πλανήτης φλέγεται και η Αστυνομία εξευτελίζεται-Όταν σε περιφρονούν τα ίδια σου τα μέλη, τότε υπάρχει πρόβλημα
Τελεσίγραφο Βουλής στην Κυβέρνηση για θεσμικό πλαίσιο για τα παιδιά που νοσούν μέχρι τον Σεπτέμβριο
Παραδέχθηκε (τελικά) την αυθεντικότητα του βίντεο η Αστυνομία-Σε διαθεσιμότητα οι πρωταγωνιστές, γελοιοποιήθηκε ξανά το Σώμα
Καταδίκη και απόρριψη του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού Τουρκίας από το ΥΠΕΞ-Περιλαμβάνει περιοχές της ΑΟΖ
Για απόπειρα φόνου, μαχαιροφορία και σωματική βλάβη καταζητούνται οι πρωταγωνιστές της συμπλοκής στην Πάφο